Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: «Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες γράφουν ιστορία! Η Πανσπουδαστική Κ.Σ. είναι ξανά 1η δύναμη πανελλαδικά!»

«Στις φοι­τη­τι­κές εκλο­γές, χιλιά­δες νέοι και νέες έστει­λαν μήνυ­μα ελπί­δας και αισιο­δο­ξί­ας με τη σαρω­τι­κή επι­κρά­τη­ση της Πανσπουδαστικής!

Με βάση τα μέχρι τώρα απο­τε­λέ­σμα­τα στο 50% των συλ­λό­γων και την τάση στις υπό­λοι­πες σχο­λές, η Παν­σπου­δα­στι­κή είναι η μεγά­λη νική­τρια των φοι­τη­τι­κών εκλο­γών! Κανέ­νας δεν μπο­ρεί να αμφι­σβη­τή­σει ή να αλλοιώ­σει τη φωνή της νέας γενιάς, που ακού­στη­κε πιο δυνα­τά και με άνο­δο της συμ­με­το­χής στις φοι­τη­τι­κές εκλο­γές» δήλω­σε ο Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδω­ρής Κωτσαντής.

«Οι φοι­τη­τές άφη­σαν ξανά την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη δεύ­τε­ρη θέση. Η απελ­πι­σμέ­νη προ­σπά­θεια της κυβερ­νη­τι­κής παρά­τα­ξης με όργιο νοθεί­ας, εξα­γο­ράς και ‘μαγει­ρέ­μα­τος’ των απο­τε­λε­σμά­των, απο­δει­κνύ­ει τον πανι­κό και την ήττα της! Το κυβερ­νη­τι­κό σχέ­διο διά­λυ­σης των φοι­τη­τι­κών συλ­λό­γων έπε­σε στο κενό. Οι φοι­τη­τές νίκησαν!

Ταυ­τό­χρο­να, οι φοι­τη­τές και οι φοι­τή­τριες άφη­σαν στην ανυ­παρ­ξία της την παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ‘κατα­θέ­σει’ τις ανη­συ­χί­ες των φοι­τη­τών υπέρ της ανα­μο­νής σε σωτή­ρες και της συνέ­χι­σης της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής με άλλο χρώ­μα στην κυβέρ­νη­ση» ανα­φέ­ρει στη δήλω­σή του ο Θ. Κωτσα­ντής και καταλήγει:

«Η μεγά­λη νίκη της Παν­σπου­δα­στι­κής είναι μια σαφής προει­δο­ποί­η­ση προς τη σημε­ρι­νή και κάθε επό­με­νη κυβέρ­νη­ση ότι θα βρει τους φοι­τη­τές απο­φα­σι­σμέ­νους να αντι­με­τω­πί­σουν την επί­θε­ση στα δικαιώ­μα­τά τους!

Είναι ψήφος εμπι­στο­σύ­νης στη μαχη­τι­κή δρά­ση και λει­τουρ­γία των φοι­τη­τι­κών Συλ­λό­γων! Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, οι χιλιά­δες υπο­ψή­φιοι με την Παν­σπου­δα­στι­κή Κ.Σ. ανα­λαμ­βά­νου­με μεγά­λη ευθύ­νη να αντα­πο­κρι­θού­με στην εμπι­στο­σύ­νη χιλιά­δων φοι­τη­τών και φοι­τη­τριών, να δώσου­με όλες μας τις δυνά­μεις για να περά­σει το φοι­τη­τι­κό κίνη­μα στην αντε­πί­θε­ση και την κατά­κτη­ση νέων δικαιωμάτων!

Συνε­χί­ζου­με μαζί! Κάνα­με το βήμα! Στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές στις 21 Μάη να κάνου­με το άλμα!

Η νίκη των φοι­τη­τών κρύ­βει μέσα της μια μεγά­λη δυνα­μι­κή, ικα­νή να εμπνεύ­σει χιλιά­δες ανθρώ­πους να επι­λέ­ξουν το δρό­μο της αμφι­σβή­τη­σης και του αγώ­να για να έρθουν τα πράγ­μα­τα «αλλιώς».

Να δυνα­μώ­σει το ΚΚΕ που είναι το μονα­δι­κό αντί­πα­λο δέος την πολι­τι­κή του «πάμε κι όπου βγει» όλων των κομ­μά­των που κυβέρ­νη­σαν τη χώρα! Σε όλες τις κάλ­πες η νεο­λαία έχει μία επι­λο­γή: Να δυνα­μώ­σει η αλή­θεια, ο αγώ­νας, η αμφισβήτηση!

«Μόνοι τους και όλοι μας» με δυνα­τό ΚΚΕ!».

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο