Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Συνελήφθη και πέμπτος βιαστής της 12χρονης

Σε μία ακό­μη σύλ­λη­ψη ανα­φο­ρι­κά με την υπό­θε­ση του βια­σμού και της εκπόρ­νευ­σης της 12χρονης ανή­λι­κης στον Κολω­νό προ­χώ­ρη­σε το από­γευ­μα της Κυρια­κής η Ελλη­νι­κή Αστυ­νο­μία. Οι πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι πρό­κει­ται για 34χρονο άνδρα ο οποί­ος συνε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων καθώς δια­πι­στώ­θη­κε ότι ήταν ανά­με­σα στα άτο­μα που βία­σαν το ανή­λι­κο κορίτσι.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία , η συνά­ντη­ση με την 12χρονη έγι­νε στα Σεπό­λια εκεί όπου προ­χώ­ρη­σε στην πρά­ξη του βια­σμού του παι­διού , δίνο­ντας στη συνέ­χεια χρή­μα­τα. Η κατη­γο­ρία που αντι­με­τω­πί­ζει ο 34χρονος είναι αυτή της γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κο συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη, ένα­ντι αμοιβής.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πηγές, ο 34χρονος, που εργά­ζε­ται στην επι­χεί­ρη­ση της οικο­γέ­νειάς του, συνο­μι­λού­σε μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής με την 12χρονη, ενώ κατη­γο­ρεί­ται ότι συνευ­ρέ­θη­κε μαζί της ένα­ντι αμοιβής.

Πρό­κει­ται για την έκτη σύλ­λη­ψη για την υπό­θε­ση, πέντε παι­δο­βια­στές και η μητέ­ρα που κατη­γο­ρεί­ται για δια­κε­κρι­μέ­νη μαστροπεία.

Ναζίμ Χικ­μέτ Ποι­ή­μα­τα εκλο­γή από το έργο του

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο