Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος βιαστής του 12χρονου κοριτσιού

Σε ακό­μη μία σύλ­λη­ψη για την υπό­θε­ση της 12χρονης στον Κολω­νό προ­χώ­ρη­σαν οι αρχές.

Σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, στο πλαί­σιο της διε­ρεύ­νη­σης της υπό­θε­σης, συνε­λή­φθη αργά το βρά­δυ της Παρα­σκευ­ής δυνά­μει εντάλ­μα­τος 33χρονος Έλλη­νας υπή­κο­ος, κατη­γο­ρού­με­νος για γενε­τή­σια πρά­ξη με τη 12χρονη, ένα­ντι αμοι­βής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατη­γο­ρεί­ται ότι απέ­κτη­σε επα­φή με την 12χρονη ανή­λι­κη μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής συνο­μι­λιών και ακο­λού­θως συνα­ντή­θη­κε μαζί της του­λά­χι­στον δύο φορές στην περιο­χή των Σεπο­λί­ων. Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στον αρμό­διο Εισαγγελέα.

Παράλ­λη­λα, όπως ανα­κοί­νω­σε η ΕΛ.ΑΣ., ταυ­το­ποι­ή­θη­καν δύο άτο­μα ‑Έλλη­νες υπή­κο­οι- οι οποί­οι την Παρα­σκευή προ­σήλ­θαν αυτο­βού­λως στην Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττικής.

Τα δύο αυτά άτο­μα ανέ­φε­ραν ότι κατά τους καλο­και­ρι­νούς μήνες συνο­μι­λού­σαν, μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής γνω­ρι­μιών, με άτο­μο που πιθα­νόν προ­σο­μοιά­ζει στην ανή­λι­κη που φέρε­ται να έχει πέσει θύμα μαστρο­πεί­ας στον Κολωνό.

Όπως εξα­κρι­βώ­θη­κε, τα στοι­χεία τους αντι­στοι­χούν πράγ­μα­τι σε επα­φές με τις οποί­ες συνο­μι­λού­σε η 12χρονη.

Σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, κατα­σχέ­θη­καν οι συσκευ­ές των κινη­τών τηλε­φώ­νων τους, προ­κει­μέ­νου να απο­στα­λούν για εργα­στη­ρια­κή εξέ­τα­ση στην Διεύ­θυν­ση Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευ­νών, εξε­τά­στη­καν ενόρ­κως και αποχώρησαν.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο