Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο Σκωτζέζος ηθοποιός Ρόμπι Κόλτρεϊν

Ο γεν­νη­μέ­νος στη Σκω­τία ηθο­ποιός Ρόμπι Κόλ­τρεϊν, ο οποί­ος υπο­δυό­ταν τον ρόλο του Χάγκριντ στις ται­νί­ες του Χάρι Πότερ, πέθα­νε σε ηλι­κία 72 ετών, μετέ­δω­σε σήμε­ρα το βρε­τα­νι­κό πρα­κτο­ρείο ειδή­σε­ων PA Media, επι­κα­λού­με­νο την ατζέ­ντη του.

Ο Βρε­τα­νός ηθο­ποιός, το πραγ­μα­τι­κό όνο­μα του οποί­ου ήταν ‘Αντο­νι Ρόμπερτ Μακ Μίλαν, γνω­στός παγκο­σμί­ως για τον ρόλο του ημι­γί­γα­ντα Χάγκριντ, πέθα­νε σήμε­ρα στο νοσο­κο­μείο Φορθ Βάλεϊ Ρόγιαλ στο Λάρ­μπρετ της Σκω­τί­ας, ανα­κοί­νω­σε η ατζέ­ντης του Μπε­λί­ντα Ράιτ, ευχα­ρι­στώ­ντας τους για­τρούς και τους νοση­λευ­τές του.

Ο ηθο­ποιός ήταν πολύ αγα­πη­τός στα παι­διά σε όλο τον κόσμο για της ερμη­νεία του καλο­συ­νά­του, αδέ­ξιου ημι­γί­γα­ντα με την πλού­σια γενειά­δα Ρού­μπε­ους Χάγκριντ, ο οποί­ος βοη­θά τον νεα­ρό μάγο Χάρι Πότερ και τους φίλους του στις περι­πέ­τειές τους στη Σχο­λή Χόγκουαρτς για Μαγεί­ες και Ξόρκια.

Στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, είχε ύψος 1.86μ αλλά για τις ανά­γκες της ται­νί­ας τα ειδι­κά εφέ έδι­ναν την εντύ­πω­ση ότι ήταν πολύ πιο ψηλός.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο