Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟΥΒΑ: Μια πατρίδα για όλον τον κόσμο — Νόμπελ Ειρήνης στην Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve

Σε εποχές που οι υπερδυνάμεις χτίζουν τείχη , η Κούβα χτίζει γέφυρες και υποστηρίζει τους λαούς των κρατών που έχουν ανάγκη, χωρίς καμιά διάκριση και προσφέρει απλόχερα την αλληλεγγύη της, στον κατ’ εξοχήν τομέα που προστατεύει την ανθρώπινη ζωή, στην Ιατρική.

💥  Η Ελληνική πρωτοβουλία ζητά την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης για την Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve, η οποία τείνει χέρι ιατρικής βοήθειας στους λαούς που την χρειάστηκαν, βασισμένη πάντα στις αρχές της έμπρακτης αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού 🎈

Ταξιαρχία Henry Reeve @ 1

ℹ️  Μέσα σε 3 μήνες ενερ­γο­ποί­η­σε σχε­δόν 30.000, αριθ­μός που αυξά­νε­ται συνε­χώς με συμ­με­το­χή από δεκά­δες ομά­δες, σελί­δες ΜΚΔ, συλ­λό­γους, Εργα­τι­κά Κέντρα κά, με υπο­γρα­φές υπο­στή­ρι­ξης μιας πρό­τα­σης με προ­φα­νή ευρύ­τε­ρη πολι­τι­κή σημα­σία.

ℹ️  Μετά από κάλε­σμα της Ελλη­νι­κής πρω­το­βου­λί­ας ιδρύ­θη­κε συντο­νι­στι­κή (τιμη­τι­κή) επι­τρο­πή από 100+ προ­σω­πι­κό­τη­τες και απλούς ανθρώ­πους που –τιμώ­ντας το νησί της επα­νά­στα­σης, θα προ­ω­θή­σουν το αίτη­μα και θα το κατα­θέ­σουν το Σεπτέμ­βρη του 2020 στην αρμό­δια Νορ­βη­γι­κή Επιτροπή.

Τύπου 20 7 2020 «Μιχάλης Κακογιάννης» Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021

Για τον λόγο αυτό θα δοθεί συνέ­ντευ­ξη Τύπου, στις 20 Ιου­λί­ου στον 3ο όρο­φο του Ιδρύ­μα­τος Μιχά­λη Κακο­γιάν­νη, παρου­σία και της Πρέ­σβει­ρας της Κού­βας κ. Ζέλ­μις Μαρία Ντο­μίν­γκεζ Κορτίνα.
ℹ️  Ο χώρος είναι ανοι­χτός (είναι στον 3ο όρο­φο– roof garden)  και θα έχουν ληφθεί όλα τα πρω­τό­κολ­λα υγειο­νο­μι­κής ασφαλείας.
Παρα­κα­λεί­στε να επι­βε­βαιώ­σε­τε την συμ­με­το­χή σας στην ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση [email protected]  ή στα τηλέ­φω­να 6932479731, 2108640054

Στη συνέ­χεια και έως 31/1/2021  θα ξεκι­νή­σουν διά­φο­ρες δρα­στη­ριό­τη­τες ενη­μέ­ρω­σης για τις απο­στο­λές των Ιατρι­κών Ταξιαρ­χιών των Για­τρών της Κού­βας και της προ­σφο­ράς τους σε όλο το κόσμο -, αλλά και αλλη­λεγ­γύ­ης προς τον Κου­βα­νι­κό λαό.

Ήδη, στις 23 και 24 Ιου­λί­ου έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί εκδή­λω­ση στην Άρτα , σε συνερ­γα­σία με το Εργα­τι­κό Κέντρο της πόλης και είναι υπό την αιγί­δα του Δήμου Άρτας.

Καλού­με όποιον θέλει να συμ­με­τά­σχει σε αυτές τις δρα­στη­ριό­τη­τες και να πάρει την πρω­το­βου­λία καλέ­σμα­τος για εκδή­λω­ση στο χώρο του (Εργα­τι­κά Κέντρα, Σωμα­τεία, Πολι­τι­στι­κούς κλπ φορείς, Δήμους κλπ), αλλά και όποιον επι­θυ­μεί να στεί­λει ένα μήνυ­μα συμπα­ρά­στα­σης, ή να ενι­σχύ­σει το αίτη­μα με την υπο­γρα­φή του, να στεί­λει μήνυ­μα στην ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση |>[email protected]<|

Οι αρχές των Κου­βα­νι­κών Ιατρι­κών Ταξιαρ­χιών  είναι στη­ριγ­μέ­νες στην «Επα­να­στα­τι­κή Ιατρι­κή» όπως την οριο­θέ­τη­σε το 1960, ο ίδιος ο Τσε Γκε­βά­ρα,- για­τρός και ο ίδιος‑, όταν καθιέ­ρω­σε το καθή­κον του κρά­τους «να παρέ­χει υπη­ρε­σί­ες δημό­σιας υγεί­ας για το μεγα­λύ­τε­ρο δυνα­τό αριθ­μό ατό­μων, να καθιε­ρώ­σει ένα πρό­γραμ­μα προ­λη­πτι­κής ιατρι­κής … και να προ­σα­να­το­λί­σει τις δημιουρ­γι­κές ικα­νό­τη­τες όλων των επαγ­γελ­μα­τιών του ιατρι­κού τομέα προς τα καθή­κο­ντα της κοι­νω­νι­κής ιατρι­κής». Che Henry Reeve

Η διε­θνι­στι­κή ιατρι­κή αλλη­λεγ­γύη της Κού­βας ξεκί­νη­σε από το 1960 όταν η Κού­βα έστει­λε μια ομά­δα εργα­ζο­μέ­νων υγεί­ας στη Χιλή για την ανα­κού­φι­ση των πλη­γέ­ντων μετά από ένα σει­σμό που έγι­νε εκεί, για να ιδρύ­σουν ένα σύστη­μα δημό­σιας υγεί­ας και να βοη­θή­σουν τον πλη­θυ­σμό .Από τότε και χωρίς καμία δια­κο­πή και παρά τα όποια προ­βλή­μα­τα αντι­με­τώ­πι­ζε η χώρα, ο «στρα­τός με λευ­κές ρόμπες» με χιλιά­δες για­τρούς πιστούς στον Ιππο­κρά­τειο Όρκο και με αρχή την διε­θνή αλλη­λεγ­γύη, έχουν σπεύ­σει για βοή­θεια σε όλο τον κόσμο για να βοη­θή­σουν λαούς που αντι­με­τώ­πι­ζαν και αντι­με­τω­πί­ζουν επι­δη­μί­ες ή φυσι­κές κατα­στρο­φές, αλλά αξιο­ποιώ­ντας και τις γνώ­σεις τους και την εμπει­ρία τους, έχουν βοη­θή­σει στην ίδρυ­ση Σχο­λών Ιατρι­κής, αλλά και στην λει­τουρ­γία και στις δομές οργά­νω­σης στα δημό­σια συστή­μα­τα υγεί­ας σε πολ­λές χώρες, ιδιαί­τε­ρα λεγό­με­νου Τρί­του Κόσμου.
ℹ️  Από το 1963, η Κού­βα έχει στεί­λει περισ­σό­τε­ρους από 400.000 επαγ­γελ­μα­τί­ες υγεί­ας σε 164 χώρες.
Αυτό σημαί­νει διε­θνι­σμός, έμπρα­κτη αλλη­λεγ­γύη, σεβα­σμός και ανθρω­πιά έννοιες δεμέ­νες με την επι­στή­μη, την αυτο­θυ­σία και τον ορθο­λο­γι­σμό.

Όταν ο Φιδέλ Κάστρο στις 19 Σεπτέμ­βριου του 2005 ανα­κοι­νώ­νει, σε τελε­τή απο­φοί­τη­σης 1.905 για­τρών που ολο­κλή­ρω­ναν τις σπου­δές τους, τη δημιουρ­γία της διε­θνούς οργά­νω­σης για­τρών «που θα είναι ικα­νή να κατα­πο­λε­μή­σει το θάνα­το», την ίδρυ­ση του Διε­θνούς Τάγ­μα­τος Ειδι­κευο­μέ­νων Ιατρών σε κατα­στά­σεις Κατα­στρο­φών και Σοβα­ρών Επι­δη­μιών με το όνο­μα «Henry Reeve», είχε ήδη θεμε­λιω­θεί με άρι­στα απο­τε­λέ­σμα­τα η προ­σπά­θεια ετών.
Στην ομά­δα αυτή θα μπο­ρού­σαν να συμ­με­τέ­χουν με άκρως αυστη­ρά κρι­τή­ρια συμπε­ρι­λαμ­βά­νο­ντας τη γνώ­ση της επι­δη­μιο­λο­γί­ας και των ασθε­νειών, αλλά και δύο γλωσ­σών, καθώς και άρι­στη φυσι­κή κατά­στα­ση αλλά και την προ­θυ­μία να μετα­βούν όπου και αν χρεια­στεί, μιας ιατρι­κής οργά­νω­σης που θα έχει σκο­πό της να βοη­θά­ει οποιο­δή­πο­τε σημείο του πλα­νή­τη πλήτ­τε­ται από φυσι­κές καταστροφές.
Είχε τονί­σει χαρα­κτη­ρι­στι­κά «θα εκπαι­δεύ­σου­με επαγ­γελ­μα­τί­ες, που θα είναι έτοι­μοι να κατα­πο­λε­μή­σουν το θάνα­το. Θα απο­δεί­ξου­με πως υπάρ­χει απά­ντη­ση σε πολ­λές τρα­γω­δί­ες του πλα­νή­τη, πως ο πλα­νή­της μπο­ρεί και πρέ­πει να γίνει καλύ­τε­ρος, θα κατα­δεί­ξου­με την αξία της συνεί­δη­σης και της ηθι­κής, και θα προ­σφέ­ρου­με ζωή».
Και ακρι­βώς αυτό κάνουν. Σε σει­σμούς, τυφώ­νες, πλημ­μύ­ρες, επι­δη­μί­ες και ηφαι­στεια­κές εκρή­ξεις, οι Για­τροί της Κού­βας είναι πάντα στη πρώ­τη γραμ­μή βοη­θώ­ντας τους λαούς σε όλη τη γη, σε όλες τις ηπείρους.
Στην περι­πέ­τεια που περ­νά­ει και σήμε­ρα η ανθρω­πό­τη­τα, οι Ιατρι­κές Ταξιαρ­χί­ες Henry Reeve αντα­πο­κρί­θη­καν άμε­σα και ουσια­στι­κά στο κάλε­σμα για βοή­θεια, σε χώρες της Ευρώ­πης, Ασί­ας, Αφρι­κής, Λατι­νι­κής Αμε­ρι­κής και στην Καραϊ­βι­κή, αλλά και στην Μέση Ανα­το­λή , για να βοη­θή­σουν στην κατα­πο­λέ­μη­ση της παν­δη­μί­ας Covid-19.Ταξιαρχία Henry Reeve Πίνακας Covid 19

Μέχρι σήμερα 36 Ιατρικές Ταξιαρχίες Henry Reeve, έχουν λάβει μέρος σε αποστολές σε 38 χώρες.
Συνολικά έχουν συμμετάσχει 3.707 γιατροί και επαγγελματίες υγείας
. το 66% είναι γυναίκες

πρωτοβουλία για απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στους Γιατρούς της Κούβας Partito Comunista Italiano

Ευχα­ρι­στού­με Κού­βα! — Απο­νο­μή του βρα­βεί­ου Νόμπελ Ειρή­νης στους Για­τρού­ςτη­ςΚού­βας! Partito Comunista Italiano 

Το Εθνι­κό σύστη­μα Υγεί­ας της Κού­βας είναι δωρε­άν σε όλα τα επί­πε­δα για ολό­κλη­ρο τον πληθυσμό.
Η πρα­κτι­κή της προ­λη­πτι­κής ιατρι­κής, η οποία βασί­ζε­ται σε ένα πρω­το­γε­νές κοι­νω­νι­κό μοντέ­λο το οποίο μπο­ρεί να δρα εκπαι­δευ­τι­κά και προ­λη­πτι­κά, είναι απα­ραί­τη­τη για την απο­φυ­γή σοβα­ρών ασθε­νειών, βασί­ζε­ται στην αρχή ότι: Κανείς δεν μένει αβο­ή­θη­τος σε αυτήν τη χώρα.

ℹ️  Δια­θέ­τει επί­σης ειδι­κευ­μέ­να νοσο­κο­μεία και δια­γνω­στι­κές μεθό­δους για την αντι­με­τώ­πι­ση αυτής της κατά­στα­σης, επι­πρό­σθε­τα την εμπει­ρία και τον επαγ­γελ­μα­τι­σμό των για­τρών της, οι οποί­οι έχουν ενερ­γή­σει σε συν­θή­κες έκτα­κτης ανά­γκης σε πολ­λές χώρες του κόσμου.

Η Κού­βα μοι­ρά­ζε­ται ό,τι έχει. Η Κού­βα σώζει Ζωές.  Η Κού­βα στέλ­νει για­τρούς όχι βόμ­βες.  Είναι πολύ σημα­ντι­κό να δεί­ξου­με την πραγματικότητα.

Ναι! να διεκ­δι­κή­σου­με Νόμπελ για τους Επα­να­στά­τες Για­τρούς.
Στους αυθε­ντι­κούς μαχη­τές της Ειρή­νης, του Διε­θνι­σμού, της Αδελ­φο­σύ­νης και της Ανι­διο­τε­λούς προ­σφο­ράς στην Ανθρω­πό­τη­τα, ως ελά­χι­στη ανα­γνώ­ρι­ση του Άθλου τους…!!!

Είναι και­ρός πια το Νόμπελ να το δίνουν οι Λαοί!
Να γίνει Άμε­σα Άρση στο Άδι­κο Εμπάρ­γκο που έχει επι­βλη­θεί στην Κού­βα, το νησί της Ελευθερίας…!!!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ!


Η σελί­δα «Νόμπελ στους για­τρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021 — Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021» στο FaceBook

New Star logo

Γρα­φείο Τύπου NEW STAR
Phone: 210 8640054  — 2108220008  — 2108640017
E‑mail: [email protected] 

η στήριξη για Νόμπελ Ειρήνης στην ιατρική ταξιαρχία της Κούβας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 2021


  1. ΑΒΑΤΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑ
  3. ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  4. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  5. ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΕΡΕΣΑ,
    ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  6. ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΣΠΑΡΤΗ
  7. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
  8. ΒΑΡΕΛΑΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
    ΖΩΓΡΑΦΟΣ,  Γ.Γ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ &
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.
  9. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ
  10. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΛΟΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  11. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΑΘΗΝΑ
  12. ΒΟΡΕΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΒΑΝΑ
  13. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  14. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
    ΦΥΣΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  15. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, Δ/ντρια ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ.Ε.Π. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΜΟΣΧΑ
  16. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ,
    ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  17. ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ «GETULIO VARGAS FOUNDATION»
  18. ΔΙΔΟΥ ΛΙΛΑ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  19. ΔΡΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
    ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  20. ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΤΙΝΑ,
    ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
  21. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
  22. ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
  23. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΜΙΚΗ,
    ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (MikisRadio.com)
  24. ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
  25. ΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ,
    ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ — ΠΟΙΗΤΗΣ.ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ. (Εται­ρία Ελλή­νων Λογο­τε­χνών) & της Π.Ε.Λ (Πανελ­λή­νια Ένω­ση Λογοτεχνών).
  26. ΚΑΚΑΒΑΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  27. ΚΑΚΑΦΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – ΒΙΛΛΗ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,
    Συντο­νί­στρια στην Ομά­δα ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΣΠΑΡΤΗ
  28. ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  29. ΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ «ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ», ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  30. ΚΑΝΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  31. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
  32. ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  33. ΚΕΛΑΝΔΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ &
    ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ.)
    του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
  34. ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ,
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ NEW STAR
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 2021
  35. ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ , ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ
  36. ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ
  37. ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ,ΣΠΑΡΤΗ
  38. ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ,
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΗΓΗ» ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
  39. ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ,ΜΠΡΝΟ ΤΣΕΧΙΑΣ
  40. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΙΑ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ — ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
  41. ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ
  42. ΚΩΦΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ,
    πρώ­ην ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ — ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  43. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ,
    ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ HELLENIC EUROASIATIC ALLIANCE
  44. ΛΑΠΑΤΣΙΩΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ,
    ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΧΑΝΙΑ
  45. ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
  46. ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) ΑΘΗΝΑ
  47. ΛEPTAΣ ΤΑΣΟΣ,
    KAΘHΓHTHΣ ΠOΛITIKHΣ OIKONOMIAΣ, ΣKHNOΘETΗΣ
  48. ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (PhD),  ΜΟΣΧΑ
  49. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ
  50. ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΕΜΠ
  51. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΣΠΑΡΤΗ
  52. ΜΑΡΑΚΑ ΕΛΕΝΑ,
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
  53. ΜΑΥΡΑΚΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
  54. ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
  55. ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  56. ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΕΣΙΛ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ,
    ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ — ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ — ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
  57. ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ — ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  58. ΜΠΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  59. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ,
    ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ
  60. ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ
  61. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Δρ. ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
    ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  62. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΛΑ,
    ΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΣ
  63. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ — ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΒΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
  64. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΦΟΙΒΟΣ,
    ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  65. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ,
    ΘΕΑΤΡΩΝΗΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ «ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΘΗΝΑ
  66. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ,
    ΠΟΙΗΤΡΙΑ — ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  67. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΝΗΣ,
    ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
  68. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  69. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, – ΑΘΗΝΑ
  70. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ»
  71. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,ΑΡΚΑΔΙΑ
  72. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  73. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ,
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
  74. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ,
    ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Canto Mediterraneo Non profit org.
  75. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ,
    ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ – ΣΥΝΘΕΤΗΣ — ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
  76. ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Εμείς που σπου­δά­σα­με στο Σοσιαλισμό».
  77. ΠΙΤΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ
  78. ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
    ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  79. ΡΕΖΑΝ ΑΝΝΑ,
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ,ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΗΠΑ
  80. ΡΙΤΣΟΥ ΕΡΗ — ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ,
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΑΜΟΣ
  81. ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ
  82. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΑΝΝΙΤΑ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ
  83. ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΧΑΜΠΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΣ, ΚΥΠΡΟΣ
  84. ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ,
    ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ,ΑΘΗΝΑ
  85. ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  86. ΣΚΑΛΚΩΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
    ΓΛΥΠΤΗΣ – ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΚΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  87. ΣΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  88. ΣΚΟΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑ,
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ
  89. ΣKOYPΛH ΛΙΑΝΑ
    world art dealer. ΠPOEΔPOΣ Greek Association «Μαria Callas»
  90. ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  91. ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΑΘΗΝΑ
  92. SUAREZ MORENO LETISIA,
    ΚINHΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ STUDIO new star art cinema, ΑΘΗΝΑ
  93. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ,
    ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  94. ΣΥΛΙΒΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,
    ΕΚΔΟΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
  95. ΤΖΗΜΑΣ ΘΕΜΗΣ,
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  96. ΤΟΣΚΑ ΚΑΜΠΑ ΣΟΥΛΑ, ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
  97. ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
    ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΟΛΟΣ
  98. ΤΥΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  99. ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΕΣΤΡΟΣ
  100. ΤΩΜΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ,
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ — ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  101. ΦΑΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,
    ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΣΟΛΙΣΤΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
  102. XAΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ,
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ
  103. ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,
    ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,– ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  104. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΔΟΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΑΚΕΛ, ΚΥΠΡΟΣ
  105. ΧΡΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

 

 

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο