Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ — ΝΔ — ΚΙΝΑΛ — ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ζυγισμένοι — στοιχισμένοι προσφέρουν κάλυψη στη συνδικαλιστική μαφία

Ζυγισμένοι — στοιχισμένοι προσφέρουν κάλυψη στη συνδικαλιστική μαφία

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ — ΝΔ — ΚΙΝΑΛ — ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με Χρυ­σαυ­γί­τι­κες βρω­μιές από τον Κιου­τσού­κη της ΔΑΚΕ και την ηγε­σία της ΓΣΕΕ, …κάλυ­ψη και ανο­χή στη συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα άλλα αστι­κά κόμματα

Σε εμπρο­σθο­φυ­λα­κή της συκο­φα­ντι­κής επί­θε­σης σε συν­δι­κα­λι­στές, εργα­ζό­με­νους και συν­δι­κά­τα, που ξεσκέ­πα­σαν και χτες τις βρώ­μι­κες μεθο­δεύ­σεις της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας, ανα­δεί­χτη­κε η παρά­τα­ξη της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και ειδι­κό­τε­ρα ο επι­κε­φα­λής της Ν. Κιου­τσού­κης, γραμ­μα­τέ­ας της Συνομοσπονδίας.

Στο παρα­λή­ρη­μά του, έχο­ντας πλή­ρη κάλυ­ψη και απο­στο­λή από την ηγε­τι­κή ομά­δα της ΓΣΕΕ, πέρα από την εξό­φθαλ­μη δια­στρέ­βλω­ση των γεγο­νό­των, ξέρα­σε χολή για το ταξι­κό συν­δι­κα­λι­στι­κό κίνη­μα, αλλά και για το ΚΚΕ, φτά­νο­ντας στο σημείο να χαρα­κτη­ρί­σει το ΠΑΜΕ «παρα­στρα­τιω­τι­κή εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση, αντί­στοι­χη της Χρυ­σής Αυγής» και «αρχη­γό της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης» τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ!

706355

Μιχα­λο­λιά­κος και Τζή­με­ρος στο πλευ­ρό της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφίας

Ολα αυτά, μέσα από τις «φιλό­ξε­νες» συχνό­τη­τες των τηλε­ο­πτι­κών σταθ­μών, που στην πλειο­ψη­φία τους, με «πρώ­το βιο­λί» την ΕΡΤ και το ΑΠΕ ΜΠΕ, υιο­θέ­τη­σαν αμά­ση­τες τις καταγ­γε­λί­ες και τα ψέμα­τα της έκπτω­της ηγε­σί­ας της ΓΣΕΕ.

Την προ­πα­γάν­δα της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας για «βίαια επει­σό­δια» και «τρα­μπου­κι­σμούς» ανα­πα­ρή­γα­γαν σε δηλώ­σεις και ανα­κοι­νώ­σεις τους τόσο η ΝΔ, όσο και το ΚΙΝΑΛ, ενώ τα κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη έρι­χναν νερό στο μύλο της συκο­φα­ντί­ας, βάζο­ντας στο ίδιο τσου­βά­λι τα αίσχη της συν­δι­κα­λι­στι­κής ηγε­σί­ας και τις κινη­το­ποι­ή­σεις των συνδικάτων.

Στε­λέ­χη της ΝΔ, αλλά και των ΑΝΕΛ, μέχρι πρό­σφα­τα κυβερ­νη­τι­κού εταί­ρου του ΣΥΡΙΖΑ, υιο­θέ­τη­σαν πλή­ρως τις αθλιό­τη­τες Κιου­τσού­κη, μιλώ­ντας για «τάγ­μα­τα εφό­δου του ΠΑΜΕ» και «εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση», όπως είχε κάνει άλλω­στε και η ίδια η ηγε­σία της ΓΣΕΕ, σε ανα­κοί­νω­σή της από την Καλαμάτα.

Επί­ση­μα η ΝΔ, σε ανα­κοί­νω­σή της, «είδε» γεγο­νό­τα που «τραυ­μα­τί­ζουν τη δημο­κρα­τία» και έκα­νε πως δεν άκου­σε τις άθλιες δηλώ­σεις του συν­δι­κα­λι­στή της στη διοί­κη­ση της ΓΣΕΕ. Δεν παρέ­λει­ψε μάλι­στα να καλέ­σει την κυβέρ­νη­ση «να δια­σφα­λί­σει επι­τέ­λους την ομα­λή διε­ξα­γω­γή του συνε­δρί­ου της ΓΣΕΕ», να προ­σθέ­σει δηλα­δή μερι­κές διμοι­ρί­ες των ΜΑΤ στους μισθω­μέ­νους από τους εργα­το­πα­τέ­ρες μπράβους.

Στο ίδιο μήκος κύμα­τος, η πρό­ε­δρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεν­νη­μα­τά, ισχυ­ρί­στη­κε πως είναι «θέμα δημο­κρα­τί­ας» να ολο­κλη­ρω­θεί το συνέ­δριο, να νομι­μο­ποι­η­θούν δηλα­δή οι νόθοι και οι εργο­δό­τες που παρου­σιά­ζουν ως «αντι­πρό­σω­πους» η ΠΑΣΚΕ και οι άλλες δυνά­μεις, ενώ την «προ­στα­σία» του συνε­δρί­ου από το αρμό­διο υπουρ­γεί­ου ζήτη­σε και η Ε. Χρι­στο­φι­λο­πού­λου, επα­να­λαμ­βά­νο­ντας το «σινιά­λο» που εδώ και και­ρό κάνουν οι εργα­το­πα­τέ­ρες στις δυνά­μεις κατα­στο­λής και το «Συν­δι­κα­λι­στι­κό» της Ασφά­λειας να επέμ­βουν πιο δυναμικά.

Από κοντά και οι χρυσαυγίτες

Από αυτόν τον αντι­δρα­στι­κό συρ­φε­τό ενά­ντια στα συν­δι­κά­τα και το ΠΑΜΕ, δεν θα μπο­ρού­σε να λεί­ψει βέβαια η Χρυ­σή Αυγή, τα μαντρό­σκυ­λα της εργοδοσίας.

Στη φασι­στι­κή ιστο­σε­λί­δα της ανα­μα­σά­ει όλη τη «γραμ­μή» της πλειο­ψη­φί­ας (ΠΑΣΚΕ — ΔΑΚΕ — Ομά­δα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) περί «λοστών» και «τρα­μπου­κι­σμών», ενώ σε ανάρ­τη­σή του ο αρχη­γός της Ν. Μιχα­λο­λιά­κος ανα­φέ­ρει: «ΕΑΜ — ΕΛΑΣ Μελι­γα­λάς στην πρά­ξη. Η νέα ΟΠΛΑ σε πλή­ρη δρά­ση. Αυτό είναι το ΚΚΕ του “δημο­κρα­τι­κού τόξου”. Να το χαί­ρε­στε αρι­στε­ροί και φιλε­λεύ­θε­ροι και προ­πα­ντός εσείς της ΝΔ που σέβε­στε και τιμά­τε την ιστο­ρία της αρι­στε­ράς. Τιμά­τε και τους λοστούς στην ΓΣΕΕ;».

Είναι δε χαρα­κτη­ρι­στι­κό ότι για πολ­λο­στή φορά η εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση στο­χο­ποιεί τον πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Μετάλ­λου Αττι­κής, Σ. Που­λι­κό­γιαν­νη, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας «καρ­μπόν» εκφρά­σεις με αυτές που ανα­μα­σά η διοί­κη­ση της ΓΣΕΕ στα δελ­τία Τύπου. Η Χρυ­σή Αυγή ανα­πα­ρά­γει μάλι­στα το βίντεο της ΓΣΕΕ, που δεί­χνει μπρά­βους να τρα­βο­λο­γούν τον συν­δι­κα­λι­στή του ΠΑΜΕ και τον Γιώρ­γο Σιφω­νιό, πρώ­ην πρό­ε­δρο του σωμα­τεί­ου της «Ελλη­νι­κής Χαλυβουργίας».

Από κοντά και ο γνω­στός για τις ακρο­δε­ξιές από­ψεις του Θ. Τζή­με­ρος έγρα­ψε σε μήνυ­μά του: «Οι φασί­στες αλη­το­τρα­μπού­κοι του ΠΑΜΕ δεν ελέγ­χουν την ΓΣΕΕ. Και αφού ματαί­ω­σαν με το “έτσι γου­στά­ρω” το συνέ­δριο στην Καλα­μά­τα και τους έσπα­σαν στο ξύλο στη Ρόδο, μπού­κα­ραν και στα γρα­φεία της Αθή­νας. Κατά τα άλλα, το ΚΚΕ σέβε­ται το δημο­κρα­τι­κό πολί­τευ­μα».

Κι ενώ οι φασί­στες ξεσα­λώ­νουν, στή­νο­ντας πανη­γύ­ρι με τις επι­κίν­δυ­νες δηλώ­σεις και τον χυδαίο αντι­κομ­μου­νι­σμό των εργα­το­πα­τέ­ρων της ΓΣΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ των …«αντι-ακρο­δε­ξιών» και των «αντι­φα­σι­στι­κών μετώ­πων» βλέ­πει «απα­ξί­ω­ση» του συν­δι­κα­λι­στι­κού κινή­μα­τος «με ευθύ­νη της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, αλλά και του ΠΑΜΕ» (!) και συμπληρώνει:

«Ούτε η πλειο­ψη­φία της ΓΣΕΕ, η οποία χρη­σι­μο­ποιεί ιδιω­τι­κή αστυ­νό­μευ­ση και επι­διώ­κει αδια­φα­νείς δια­δι­κα­σί­ες, απα­γο­ρεύ­ο­ντας ακό­μα και την δημο­σιο­γρα­φι­κή κάλυ­ψη στις εργα­σί­ες του συνε­δρί­ου, αλλά ούτε και το ΠΑΜΕ, το οποίο με τη βία προ­σπα­θεί να δια­λύ­σει το συνέ­δριο, δεν εκπρο­σω­πούν τις υγιείς δυνά­μεις του εργα­τι­κού και συν­δι­κα­λι­στι­κού κινή­μα­τος. Ούτε με νοθεί­ες, ούτε με τρα­μπου­κι­σμούς, ούτε, φυσι­κά, με την στεί­ρα άρνη­ση και απα­ξί­ω­ση όλων των θετι­κών μέτρων που έχει λάβει η σημε­ρι­νή κυβέρ­νη­ση, δεν επι­τυγ­χά­νε­ται τίπο­τα»…

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

KKE logo

Σε σχό­λιο για την επί­θε­ση στε­λε­χών της ΝΔ στη ΓΣΕΕ ενά­ντια στο ΚΚΕ το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ σημειώνει:

«Τα στε­λέ­χη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ με χυδαία επί­θε­ση στο ΚΚΕ και προ­σω­πι­κά στον Γενι­κό Γραμ­μα­τέα του προ­σπα­θούν να καλύ­ψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργα­ζό­με­νοι, ότι απο­τε­λούν και αυτά τη συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία στο εργα­τι­κό κίνη­μα. Αντι­κομ­μου­νι­σμός, εργο­δο­τι­κός συν­δι­κα­λι­σμός και τσά­κι­σμα του εργα­τι­κού κινή­μα­τος, για­τί αυτό απαι­τεί το κεφά­λαιο, είναι η “υπεύ­θυ­νη δια­κυ­βέρ­νη­ση” της ΝΔ και του κ. Μητσο­τά­κη. Λογα­ριά­ζει κι αυτός χωρίς τον ξενο­δό­χο».

 πηγή

Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog

¡H.lV .S

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο