Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κως: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό 27χρονης Πολωνής που εξαφανίστηκε

Σε εξέ­λι­ξη βρί­σκο­νται οι έρευ­νες των αστυ­νο­μι­κών Αρχών για τον εντο­πι­σμό 27χρονης Πολω­νής, η οποία εργα­ζό­ταν στο νησί της Κω και χάθη­κε υπό μυστη­ριώ­δεις συν­θή­κες την περα­σμέ­νη Δευ­τέ­ρα 12 Ιουνίου.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, έχει συλ­λη­φθεί ένας άνδρας 32 ετών από το Μπα­γκλα­ντές με την κατη­γο­ρία της αρπα­γής. Συγκε­κρι­μέ­να, ο άνδρας φέρε­ται να συνά­ντη­σε την κοπέ­λα, η οποία βρι­σκό­ταν υπό την επή­ρεια αλκο­όλ, το βρά­δυ που εξα­φα­νί­στη­κε, να τη μετέ­φε­ρε στο σπί­τι του και στη συνέ­χεια να συνευ­ρέ­θη­καν ερωτικά.

Τα ίχνη της κοπέ­λας, η οποία εργα­ζό­ταν σε ξενο­δο­χείο του νησιού, χάθη­καν το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας ενώ την επό­με­νη ημέ­ρα δηλώ­θη­κε η εξα­φά­νι­ση από τον σύντρο­φό της.

Σύμ­φω­να με όσα φέρε­ται να είπε ο σύντρο­φός της στην αστυ­νο­μία, η 27χρονη επι­κοι­νώ­νη­σε τηλε­φω­νι­κά μαζί του το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας και του είπε ότι βρι­σκό­ταν υπό την επή­ρεια αλκο­όλ, ενώ λίγο αργό­τε­ρα του έστει­λε την ακρι­βή τοπο­θε­σία όπου βρι­σκό­ταν προ­κει­μέ­νου να πάει να την πάρει.

Ο σύντρο­φός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρή­κε κανέ­ναν, ενώ και το κινη­τό της κοπέ­λας ήταν απε­νερ­γο­ποι­η­μέ­νο. Στη συνέ­χεια προ­έ­βη στη δήλω­ση εξαφάνισης.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες από την αστυ­νο­μία, ο συλ­λη­φθείς ανέ­φε­ρε πως πράγ­μα­τι συνά­ντη­σε την κοπέ­λα και στη συνέ­χεια την άφη­σε σε σημείο που του υπέ­δει­ξε εκεί­νη προ­κει­μέ­νου να την παρα­λά­βει ο σύντρο­φός της. Οι αστυ­νο­μι­κοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστό­σο δεν εντό­πι­σαν στοι­χεία από τα οποία να προ­κύ­πτει η παρου­σία της κοπέ­λας στην περιοχή.

Για την εξα­φά­νι­ση της 27χρονης το «Χαμό­γε­λο του Παι­διού» εξέ­δω­σε Missing Alert, ενώ στην ανα­κοί­νω­σή της η οργά­νω­ση ανα­φέ­ρει πως συντρέ­χουν λόγοι οι οποί­οι θέτουν σε κίν­δυ­νο τη ζωή της.

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο