Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κύπρος: Συλλαλητήριο την Κυριακή ενάντια στην αξιοποίηση των βρετανικών βάσεων για τα σχέδια του ΝΑΤΟ

Η ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ καλεί τους Έλλη­νες μετα­νά­στες και εργα­ζό­με­νους στην Κύπρο σε μαζι­κή συμ­με­το­χή στο συλ­λα­λη­τή­ριο που διορ­γα­νώ­νει το Παγκύ­πριο Συμ­βού­λιο Ειρή­νης (ΠΣΕ) την Κυρια­κή 20 Φλε­βά­ρη, στις 11.00, στο Ακρω­τή­ρι, ενά­ντια στην αξιο­ποί­η­ση των βρε­τα­νι­κών βάσε­ων για την υλο­ποί­η­ση των σχε­δί­ων του ΝΑΤΟ στην Αν. Ευρώπη.

«Η αντι­πα­ρά­θε­ση  και οι αντα­γω­νι­σμοί μετα­ξύ ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ με τη Ρωσία δυνα­μώ­νουν, κάτι που οδη­γεί σε όξυν­ση και στον κίν­δυ­νο πολε­μι­κής εμπλοκής.

Καλού­με τον κυπρια­κό λαό να παλέ­ψει ενά­ντια σε κάθε εμπλο­κή στους σχε­δια­σμούς του ΝΑΤΟ και τη μετα­τρο­πή της Κύπρου σε ΝΑΤΟι­κό ορμη­τή­ριο, για να κλεί­σουν οι βρε­τα­νι­κές βάσεις. Να μην επι­τρέ­ψουν την εμπλο­κή της Κύπρου στους ΝΑΤΟι­κούς σχε­δια­σμούς στην Ουκρα­νία για την περι­κύ­κλω­ση της Ρωσίας.

Ο κυπρια­κός λαός έχει πολύ πικρή πεί­ρα και πλη­ρώ­νει ακό­μη τα απο­τε­λέ­σμα­τα των σχε­δια­σμών του ΝΑΤΟ στην Κύπρο και συνο­λι­κά στην περιο­χή», σημειώ­νει στο κάλε­σμά της η ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ.

(Φωτο Αρχεί­ου)

902.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο