Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης»: Όχι στην παραχώρηση της πλατείας Ελευθερίας σε ιδιώτες και πάρκινγκ

Την παρά­τα­ση της παρα­χώ­ρη­σης της πλα­τεί­ας Ελευ­θε­ρί­ας για ελεγ­χό­με­νη στάθ­μευ­ση σε ιδιω­τι­κή εται­ρεία απο­φά­σι­σε η διοί­κη­ση Ζέρ­βα στον Δήμο Θεσ­σα­λο­νί­κης με τη συμ­φω­νία των δυνά­με­ων που υπο­στη­ρί­ζο­νται από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνε­χί­ζο­ντας να χαρα­τσώ­νει τους δημό­τες για κέρ­δος της εταιρείας.

Το γεγο­νός καταγ­γέλ­λει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Θεσ­σα­λο­νί­κης, σημειώ­νο­ντας πως «οι “δια­βε­βαιώ­σεις” της διοί­κη­σης Ζέρ­βα περί “προ­σω­ρι­νό­τη­τας”, θυμί­ζουν το “ουδέν μονι­μό­τε­ρο του προ­σω­ρι­νού”, εξα­σφα­λί­ζουν πρό­σθε­τα κέρ­δη για την ιδιω­τι­κή εται­ρεία ενώ ξεμα­κραί­νει την προ­ο­πτι­κή “απε­λευ­θέ­ρω­σης” της πλα­τεί­ας υπέρ των δημο­τών (εξέ­λι­ξη ανά­λο­γη με την παρα­χώ­ρη­ση της ΔΕΘ στους μεγα­λο­ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες σε συμ­φω­νία Μητσο­τά­κη — Τσί­πρα, Μπου­τά­ρη — Ζέρβα)».

Η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» απαι­τεί: «Καμία παρα­χώ­ρη­ση σε ιδιώ­τες και σε πάρ­κινγκ της πλα­τεί­ας Ελευ­θε­ρί­ας, άμε­ση έναρ­ξη εργα­σιών για τη δια­μόρ­φω­ση σε χώρο πρά­σι­νου και μνή­μης. Άμε­ση κατάρ­γη­ση της σύμ­βα­σης ελεγ­χό­με­νης στάθ­μευ­σης με την ιδιω­τι­κή εται­ρεία που πλη­ρώ­νουν με τερά­στια χαρά­τσια οι δημότες».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση

902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο