Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Λαϊκή Συσπείρωση» Πάτρας: Η ελπίδα είναι εδώ – Με Δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη!

Ένα πλα­τύ κάλε­σμα στο λαό της Πάτρας, σημειώ­νο­ντας «Η ελπί­δα είναι εδώ! — Με δήμαρ­χο ξανά τον Κώστα Πελε­τί­δη!», απευ­θύ­νει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», επι­ση­μαί­νο­ντας αναλυτικά:

«Χαι­ρε­τί­ζου­με τους δεκά­δες χιλιά­δες του πατραϊ­κού λαού που με την ψήφο τους στή­ρι­ξαν το ψηφο­δέλ­τιο της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” ανα­δει­κνύ­ο­ντάς το για ακό­μη μία φορά πρώ­τη δύνα­μη και με μεγά­λα ποσοστά.

Χαι­ρε­τί­ζου­με όλες και όλους που την περα­σμέ­νη Κυρια­κή έστει­λαν μήνυ­μα ελπί­δας και αισιο­δο­ξί­ας για να συνε­χί­σου­με μαζί στον όμορ­φο δρό­μο του αγώ­να που βαδί­σα­με τα προη­γού­με­να εννιά χρόνια.

Καλού­με όλους να συνε­χί­σουν το ίδιο, με μεγα­λύ­τε­ρη απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα και πεί­σμα την επό­με­νη Κυρια­κή για να συνε­χί­σει η Πάτρα να είναι μια πόλη των πολ­λών και όχι των λίγων και εκλεκτών.

Από την επό­με­νη μέρα των εκλο­γών, θα έχου­με να αντι­με­τω­πί­σου­με δυσκο­λί­ες και εμπό­δια από τους κυβερ­νώ­ντες, που πρέ­πει να τα ξεπε­ρά­σου­με για να έχου­με προ­κο­πή στον τόπο μας. Σ’ αυτόν τον αγώ­να δεν περισ­σεύ­ει κανείς. Όλοι μαζί, μπο­ρού­με να έχου­με συμ­βο­λή, για να κερ­δί­σου­με αυτά που δικαιούμαστε.

Καλού­με όλες και όλους τους νέους, που μεγά­λω­σαν 9 χρό­νια τώρα με Δήμαρ­χο τον Πελε­τί­δη και που έχουν κεκτη­μέ­να μια σει­ρά πράγ­μα­τα που αφο­ρούν τις ανά­γκες τους, τη ζωή τους, το εισό­δη­μά τους, τον πολι­τι­σμό και τον αθλη­τι­σμό, την υγεία τους, τον αγώ­να για μια πόλη ανθρώ­πι­νη και όμορ­φη μακριά από εξαρτήσεις.

Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους, τους επαγ­γελ­μα­τί­ες, τις γυναί­κες και ιδιαί­τε­ρα όλους όσους σήμε­ρα νιώ­θουν προ­ο­δευ­τι­κοί, αρι­στε­ροί, που μπο­ρεί να μην συμ­φω­νούν μαζί μας, αλλά και δεν ταυ­τί­ζο­νται με τις θέσεις της παρά­τα­ξης του κ. Σβό­λη και τη συμ­μα­χία του με τον γνω­στό και μη εξαι­ρε­τέο Χρυ­σαν­θα­κό­που­λο, τον ακρο­δε­ξιό και αντι­κομ­μου­νι­στή Νικο­λό­που­λο, αλλά και με το συνο­δοι­πό­ρο του Ψωμά μπρο­στά στο Β’ γύρο των εκλογών.

Τους καλού­με, παρά τις όποιες επι­φυ­λά­ξεις τους να στη­ρί­ξουν με την ψήφο τους μια Δημο­τι­κή Αρχή που θα είναι με τις ανά­γκες των πολ­λών και όχι με τα συμ­φέ­ρο­ντα των λίγων.

Άλλος δρό­μος δεν υπάρ­χει. Εκλέ­γου­με ξανά για Δήμαρ­χο Πατρέ­ων τον Κώστα Πελετίδη.

Σκέ­ψου αν πρέπει:

Την Κυρια­κή το βρά­δυ, να αφή­σεις να πανη­γυ­ρί­ζει ο κ. Μητσο­τά­κης ότι και η Πάτρα “βάφτη­κε” μπλε και άρα ο λαός της επι­κρο­τεί την κυβερ­νη­τι­κή πολι­τι­κή που μας έφε­ρε σήμε­ρα ως εδώ.

Να αφή­σεις να πανη­γυ­ρί­ζουν οι γνω­στοί Χρυ­σαν­θα­κό­που­λοι, Νικο­λό­που­λοι και άλλοι όμοιοί τους, που με μένος βρέ­θη­καν απέ­να­ντι στο λαό και τη νεο­λαία τα προη­γού­με­να χρόνια.

Αυτός που πρέ­πει να πανη­γυ­ρί­ζει το βρά­δυ της Κυρια­κής είναι μόνο ο λαός! Αυτός που πρέ­πει να είναι νικη­τής είναι ο λαός και οι ανά­γκες του! Και αυτό μπο­ρεί να γίνει μόνο με Δήμαρ­χο ξανά τον Κώστα Πελετίδη.

Έχεις πολ­λούς λόγους για να εκλε­γεί ξανά Δήμαρ­χος Πατρέ­ων ο Κώστας Πελετίδης:

  • Για να μην επι­στρέ­ψει η λογι­κή του “χαρα­τσώ­μα­τος” στο Δήμο και να συνε­χί­σου­με να έχου­με τα χαμη­λό­τε­ρα δημο­τι­κά τέλη.
  • Για να συνε­χί­σουν να είναι προ­τε­ραιό­τη­τα οι ανά­γκες των παι­διών μας, να λει­τουρ­γεί το Λαϊ­κό Φρο­ντι­στή­ριο, να είναι δωρε­άν οι βρε­φο­νη­πια­κοί σταθ­μοί για την πλειο­ψη­φία των λαϊ­κών οικο­γε­νειών. Για να συνε­χί­σουν τη δωρε­άν λει­τουρ­γία τους οι Ημε­ρή­σιες Θερι­νές Παι­δι­κές Κατα­σκη­νώ­σεις του Δήμου.
  • Για να συνε­χί­σει να είναι η Δημο­τι­κή Αρχή στο πλευ­ρό των εργα­ζο­μέ­νων της πόλης μας, συμπα­ρα­στά­της στην πάλη τους για αυξή­σεις στους μισθούς και τις συντά­ξεις, για Συλ­λο­γι­κές Συμ­βά­σεις Εργα­σί­ας, μέτρα προ­στα­σί­ας στους χώρους δου­λειάς. Για να υπάρ­χει Δου­λειά για όλους – Δου­λειά με Δικαιώματα.
  • Για τη διεκ­δί­κη­ση έργων αντι­σει­σμι­κής, αντι­πυ­ρι­κής και αντι­πλημ­μυ­ρι­κής προ­στα­σί­ας με κρα­τι­κή χρη­μα­το­δό­τη­ση. Για τον πλή­ρη αντι­σει­σμι­κό έλεγ­χο όλων των σχο­λι­κών μονά­δων και δημο­τι­κών κτη­ρί­ων της Πάτρας με ευθύ­νη του κράτους.
  • Για να δυνα­μώ­σει ο αγώ­νας για την υπε­ρά­σπι­ση της υγεί­ας του λαού μας. Για την ανα­βάθ­μι­ση και επέ­κτα­ση του Καρα­μαν­δά­νειου Νοσο­κο­μεί­ου Παί­δων, για την επα­να­λει­τουρ­γία των νοσο­κο­μεί­ων “Νοση­μά­των Θώρα­κος” και “409” που εξυ­πη­ρε­τού­σαν ανά­γκες όλης της περιοχής.
  • Για να συνε­χί­σει το κοι­νω­νι­κό έργο του ΚΟΔΗΠ, η στή­ρι­ξη σε όλους όσους το έχουν ανά­γκη, χωρίς την εμπλο­κή ιδιω­τών και ΜΚΟ.
  • Για να μεί­νει δωρε­άν η πρό­σβα­ση σε όλες τις δημο­τι­κές αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις και στο Παμπελοποννησιακό.
  • Για να συνε­χί­σει να πραγ­μα­το­ποιεί­ται δωρε­άν ένα πρω­τό­γνω­ρο ποιο­τι­κό πολι­τι­στι­κό και καλ­λι­τε­χνι­κό πρό­γραμ­μα δρα­στη­ριο­τή­των, εκδη­λώ­σε­ων και παρα­στά­σε­ων από τον Πολι­τι­στι­κό Οργα­νι­σμό και το ΔΗΠΕΘΕ σε όλη την επι­κρά­τεια του Δήμου, τις γει­το­νιές και τα χωριά μας.
  • Για την πλή­ρη υπο­γειο­ποί­η­ση του τρέ­νου από το Ρίο έως το νέο λιμά­νι και τη δημιουρ­γία γραμ­μι­κού πάρ­κου. Την παρα­χώ­ρη­ση του Ριγα­νό­κα­μπου στο Δήμο Πατρέων.
  • Για να ολο­κλη­ρω­θούν και να συνε­χί­σουν τα εκα­το­ντά­δες σημα­ντι­κά έργα σε όλη την έκτα­ση της πόλης, στα σχο­λεία και τις γει­το­νιές, τις πλα­τεί­ες, το οδι­κό δίκτυο, την απο­χέ­τευ­ση, την ύδρευ­ση και άρδευση.
  • Για να συνε­χί­σουν να πλη­ρώ­νουν οι πατρι­νοί το φθη­νό­τε­ρο, καθα­ρό και ποιο­τι­κά ελεγ­μέ­νο νερό σε όλη την Ελλάδα.
  • Για να μην περά­σουν στην πόλη μας οι σχε­δια­σμοί για εγκα­τά­στα­ση απο­θη­κών υγρο­ποι­η­μέ­νου φυσι­κού αερί­ου (LNG) μέσα στον αστι­κό ιστό και χωρο­θέ­τη­ση ανε­μο­γεν­νη­τριών μέσα στα χωριά μας.
  • Για να δυνα­μώ­σει η πάλη ενά­ντια σε όλα τα ναρ­κω­τι­κά και να δημιουρ­γη­θεί πολυ­δύ­να­μο κέντρο ενά­ντια σε όλες τις εξαρτήσεις.
  • Για να δυνα­μώ­σει ο αγώ­νας ενά­ντια στην εγκα­τά­στα­ση πυρη­νι­κών όπλων στον Άρα­ξο και η πάλη ενά­ντια στην εμπλο­κή της χώρας μας, της πόλης μας, στους νατοϊ­κούς σχεδιασμούς.

Όλοι στη μάχη μέχρι την τελευ­ταία ώρα! Δεν περισ­σεύ­ει κανείς!

Συνε­χί­ζου­με για την Πάτρα των πολ­λών! Παλεύ­ου­με, Νικά­με ΜΑΖΙ για τις ανά­γκες των πολλών!»

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο