Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος και στο Diamond League με άλμα στα 8,13 μέτρα

Ο Μίλ­τος Τεντό­γλου κατέ­λα­βε την πρώ­τη θέση στο μήκος στο Diamond League του Παρι­σί­ου με άλμα στα 8,13μ. στην πέμ­πτη του προ­σπά­θεια και σε μία βρα­διά που δεν χρειά­στη­κε να πιά­σει υψη­λή από­δο­ση. Στη δεύ­τε­ρη θέση με 8,11μ. βρέ­θη­κε ο Ελβε­τός Σάι­μον Εχά­μερ και στην τρί­τη με 8,09μ. ο Ινδός Μου­ρε­λί Σρεσάνκαρ. 

Ο αθλη­τής του Γιώρ­γου Πομά­σκι μπή­κε στον αγώ­να με άλμα στα 8,02μ., ενώ στο δεύ­τε­ρο «προ­σγειώ­θη­κε» στα 8,12μ. (0,1). Στην τρί­τη προ­σπά­θεια ο «χρυ­σός» Ολυ­μπιο­νί­κης σημεί­ω­σε άλμα στα 7,85μ. (-1,2), ενώ είχε ένα άκυ­ρο στην τέταρ­τη, πριν γρά­ψει το 8,13μ. στην πέμ­πτη που του χάρι­σε ορια­κά τη νίκη, καθώς στο τελευ­ταίο άλμα του περιο­ρί­στη­κε στα 7,98μ.

Η Ελί­να Τζέν­γκο κατέ­λα­βε την δέκα­τη θέση στον ακο­ντι­σμό, χωρίς να βγά­λει την μεγά­λη επί­δο­ση. Η πρώ­τη βολή της μετρή­θη­κε στα 51,71μ., ενώ η δεύ­τε­ρη ήταν άκυ­ρη. Στην τρί­τη βελ­τιώ­θη­κε, αλλά τα 55,02μ. που έρι­ξε, την άφη­σαν 10η και έχα­σε την ευκαι­ρία να συνεχίσει.

Τέλος, η Κατε­ρί­να Στε­φα­νί­δη έμει­νε στα 4,46μ. και στην όγδοη θέση στο επί κοντώ. H Ελλη­νί­δα πρω­τα­θλή­τρια άρχι­σε τις προ­σπά­θειές της από τα 4,46μ., όπου χρειά­στη­κε δύο άλμα­τα για να το ξεπε­ρά­σει. Ακο­λού­θη­σαν οι προ­σπά­θειες για τα 4,61μ., χωρίς όμως να κατα­φέ­ρει να κατα­γρά­ψει έγκυ­ρη επίδοση.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο