Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαλαματίνα: Προκαλεί η εργοδοσία απολύοντας τους προέδρους δύο Σωματείων — Διαμαρτυρία αύριο στο υπ. Εργασίας από το ΠΑΜΕ

Απέ­λυ­σε δυο συν­δι­κα­λι­στές που πρω­το­στα­τούν στον αγώ­να κατά των απο­λύ­σε­ων η εργο­δο­σία στη «Μαλα­μα­τί­να». 

Συγκε­κρι­μέ­να, απέ­λυ­σε τον πρό­ε­δρο του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων της «Μαλα­μα­τί­να» και πρό­ε­δρο της Πανελ­λα­δι­κής Ομο­σπον­δί­ας Εργα­το­ϋ­παλ­λή­λων Εμφια­λω­μέ­νων Ποτών, Γιάν­νη Φρα­γκί­δη και τον πρό­ε­δρο του Συν­δι­κά­του Οδη­γών — Πωλη­τών και Βοη­θών Εμφια­λω­μέ­νων Ποτών Β. Ελλά­δας, Άρη Μερ­κε­νί­δη. 

«Οι απο­λύ­σεις δε θα περά­σουν!» τονί­ζει το ΠΑΜΕ και καταγ­γέλ­λει σε όλους τους εργα­ζό­με­νους και τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις την προ­κλη­τι­κή κίνη­ση της εργο­δο­σί­ας της «Μαλα­μα­τί­να» που με τις πλά­τες της κυβέρ­νη­σης προ­χώ­ρη­σε πριν λίγο στις απολύσεις.

Διαμαρτυρία την Πέμπτη στο υπουργείο Εργασίας

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργα­ζό­με­νους και τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις αύριο Πέμ­πτη στις 5.30 μ.μ. σε μαζι­κή παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας έξω από το υπουρ­γείο Εργασίας.

«Η προ­σπά­θεια τρο­μο­κρά­τη­σης των εργα­ζο­μέ­νων στη “Μαλα­μα­τί­να” που αγω­νί­ζο­νται πολύ­μορ­φα όλο αυτό το διά­στη­μα διεκ­δι­κώ­ντας την ανά­κλη­ση των εκδι­κη­τι­κών και άδι­κων απο­λύ­σε­ων 15 συνα­δέλ­φων και την υπο­γρα­φή επι­χει­ρη­σια­κής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!» σημειώ­νει και προσθέτει:

«Μετά την κατα­στο­λή, τα ΜΑΤ, τα χημι­κά επι­χει­ρούν με τις απο­λύ­σεις συν­δι­κα­λι­στών να σβή­σουν τις αγω­νι­στι­κές φωνές και διεκ­δι­κή­σεις! Η τρο­μο­κρα­τία δε θα περά­σει! Τώρα χρειά­ζε­ται να εκφρα­στεί ακό­μα μεγα­λύ­τε­ρη αλλη­λεγ­γύη στον αγώ­να των συνα­δέλ­φων μας στη “Μαλα­μα­τί­να”».

902.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο