Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια / και με τους φίλους τους παλιούς…»

Οι μέρες πλη­σιά­ζουν. Δευ­τέ­ρα 24 Ιου­νί­ου, 19:30 στο Καφέ θέα­τρο του Κρα­τι­κού Θεά­τρου Β. Ελλά­δος (ΚΘΒΕ). Το οποίο για άγνω­στο λόγο το λένε ακό­μη βασι­λι­κό (όχι του φυτού) θέατρο.
Ξεκι­νά­με από Κυρια­κή με τρέ­να, αερο­πλά­να, βαπό­ρια, αυτο­κί­νη­τα, μηχα­νές, ίππους και γαϊ­δού­ρια. Όλοι στη Θεσ­σα­λο­νί­κη με κάθε μέσο και κάθε τρό­πο. Θα παρα­βρε­θούν άνθρω­ποι των γραμ­μά­των και των τεχνών, εκπρό­σω­πος των εκδό­σε­ων Εντύ­ποις, σύσ­σω­μο το συντα­κτι­κό προ­σω­πι­κό του ΑΤΕΧΝΩΣ (4 είμα­στε) με επι­κε­φα­λής τον Ηρα­κλή Κακα­βά­νη, καθώς και ψηφο­φό­ρος του… Βαρου­φά­κη (ένας).

Θα παρου­σιά­σου­με τις δύο νου­βέ­λες «Το και­νούρ­γιον χωρί­ον του Σάβ­βα» και «Ψηλά το κεφά­λι», θα ακού­σου­με τον συγ­γρα­φέα αφ’ εαυ­τού του και από τους ομι­λη­τές για τον συγ­γρα­φέα και θα ατε­νί­σου­με τον Θερ­μαϊ­κό. Ενδε­χο­μέ­νως η εκδή­λω­ση να κλεί­σει με… χορευ­τι­κό από τους Πάνο Αλε­πλιώ­τη και Στέ­λιο Κανάκη.

Οι υπο­γε­γραμ­μέ­νες αφιε­ρώ­σεις του συγ­γρα­φέα θα παρέ­χο­νται δωρεάν.

Θα ακο­λου­θή­σει δεξί­ω­ση-ρεφε­νέ σε κοσμι­κό σου­βλα­τζί­δι­κο της Πυλαίας.

Παρα­κα­λεί­στε όπως κατά τον έλεγ­χο στην έξο­δο από την παρου­σί­α­ση, επι­δει­κνύ­ε­τε και τα δύο βιβλία προς απο­φυ­γήν παρεξηγήσεων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο