Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέο Ηράκλειο: Βίντεο δείχνει άνδρα της ΟΚΠΕ να κλωτσάει την 16χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά

Στο φως της δημο­σιό­τη­τας ήρθε ένα βίντεο δεί­χνει άνδρα της ΟΚΠΕ να κλω­τσά­ει την 16χρονη που συμ­με­τεί­χε σε αντι­φα­σι­στι­κή συναυ­λία στο Ηρά­κλειο Αττι­κής, το βρά­δυ της 28ης Οκτώ­βρη και βρέ­θη­κε βαριά τραυματισμένη.

Το συγκε­κρι­μέ­νο βίντεο που αναρ­τή­θη­κε στο tvxs.gr, φαί­νε­ται ένας άνδρας με περι­βο­λή που παρα­πέ­μπει σε μέλος των Ομά­δων Πρό­λη­ψης και Κατα­στο­λής Εγκλή­μα­τος, χωρίς να φαί­νο­νται τα δια­κρι­τι­κά, να κυνη­γά την παρέα της 16χρονης η οποία προ­σπα­θεί τελευ­ταία να δια­φύ­γει, γεγο­νός που απο­κλεί­ει το σενά­ριο να έχει ποδο­πα­τη­θεί από άλλους. Ο άνδρας την κλω­τσά­ει στο κάτω μέρος του σώμα­τός της και εκεί­νη να χάνει την ισορ­ρο­πία της.

Τονί­ζε­ται πως η 16χρονη και η οικο­γέ­νειά της καταγ­γέλ­λουν πως αστυ­νο­μι­κοί των ΟΠΚΕ ευθύ­νο­νται για τον άγριο ξυλο­δαρ­μό της ανή­λι­κης με τον Εισαγ­γε­λέα να έχει δια­τά­ξει να δια­κρι­βω­θεί τι ακρι­βώς συνέ­βη στην ανή­λι­κη και μάλι­στα να εξε­τα­στεί το ενδε­χό­με­νο να έχουν τελε­στεί σε βάρος της τα κακουρ­γή­μα­τα της από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας ή της πρό­κλη­σης βαριάς σκο­πού­με­νης σωμα­τι­κής βλάβης.

Ακό­μα και σήμε­ρα πάντως, παρα­μέ­νουν ανα­πά­ντη­τα τα ερω­τή­μα­τα σχε­τι­κά με τις ευθύ­νες της Αστυ­νο­μί­ας τόσο κατά τη διάρ­κεια της συναυ­λί­ας όσο και στο νοσο­κο­μείο όπου μετα­φέρ­θη­κε η 16χρονη.

 

https://ekdoseis-atexnos.gr/book/%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bc%ce%b9%cf%81-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%86%cf%83%ce%ba%ce%b9-%cf%89%ce%b4%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd/

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο