Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΗΠΑ: Διαδηλωτές …επί πληρωμή υπέρ του Ισραήλ (ΦΩΤΟ)

Δια­δη­λω­τές συγκε­ντρώ­θη­καν σήμε­ρα στην Ουά­σινγ­κτον για να συμ­με­τά­σχουν στη συγκέ­ντρω­ση με τίτλο «Πορεία για το Ισραήλ».

Οι διορ­γα­νω­τές της συγκέ­ντρω­σης ήταν οι Εβραϊ­κές Ομο­σπον­δί­ες της Βόρειας Αμε­ρι­κής και η Διά­σκε­ψη των Προ­έ­δρων των Μεγά­λων Αμε­ρι­κα­νο­ε­βραϊ­κών Οργα­νώ­σε­ων, που καλού­σαν σε συμ­με­το­χή για να εκφρά­σουν την «αλλη­λεγ­γύη με τον λαό του Ισρα­ήλ για να δεί­ξουν τη δέσμευ­σή μας στον πιο σημα­ντι­κό σύμ­μα­χο της Αμε­ρι­κής» στην περιο­χή της Μέσης Ανατολής.

Επει­δή όμως το κάλε­σμα για να εκφρα­στεί η υπο­στή­ρι­ξη στην στρα­τιω­τι­κή επι­χεί­ρη­ση του κρά­τους-δολο­φό­νου σε βάρος του Παλαι­στι­νια­κού λαού δεν ανα­με­νό­ταν να έχει αντα­πό­κρι­ση, οι διορ­γα­νω­τές της εκδή­λω­σης φρό­ντι­σαν επι­στρα­τεύ­σουν ατρά­ντα­χτα… επιχειρήματα.

Έτσι, όλο το προη­γού­με­νο διά­στη­μα έβα­λαν… αγγε­λί­ες στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, προ­σφέ­ρο­ντας «μερο­κά­μα­το» 250 δολα­ρί­ων σε κάθε «φιλοϊσ­ραη­λι­νό δια­δη­λω­τή» (και πλη­ρω­μέ­να τα έξο­δα μεταφοράς).

Παρα­κά­τω μπο­ρεί­τε να δεί­τε ορι­σμέ­νες από τις σχε­τι­κές αναρτήσεις.


Ωστό­σο, παρά το «δελε­α­στι­κό» ποσό, στη συγκέ­ντρω­ση συμ­με­τεί­χαν μόνο μερι­κές χιλιά­δες άτο­μα (που ήρθαν μάλι­στα από πολ­λές αμε­ρι­κα­νι­κές πολι­τεί­ες) αριθ­μός που σίγου­ρα απο­γο­ή­τευ­σε τους «χορη­γούς» της, που το προη­γού­με­νο διά­στη­μα έκα­ναν λόγο για προ­σέ­λευ­ση ακό­μη και 1 εκα­τομ­μυ­ρί­ου διαδηλωτών…

Πηγή: 902.gr

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο