Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέο κόμμα στο χώρο της ακροδεξιάς από Δ. Καμμένο και Μπαλτάκο

Οι διερ­γα­σί­ες ανα­μόρ­φω­σης του χώρου της ακρο­δε­ξιάς στο φόντο της ολο­κλή­ρω­σης της δίκης της Χρυ­σής Αυγής, συνε­χί­ζο­νται. Στην ίδρυ­ση νέου κόμ­μα­τος προ­χω­ρούν ο πρό­σφα­τα δια­γρα­φείς από τους Ανε­ξάρ­τη­τους Έλλη­νες Δημή­τρης Καμ­μέ­νος, ο οποί­ος θα είναι και ο πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος, και ο Τάκης Μπαλ­τά­κος, γνω­στός για τις σχέ­σεις του με τους χρυ­σαυ­γί­τες — που θα κατέ­χει τη θέση του γενι­κού γραμματέα.

Όπως περι­γρά­φουν στην ανα­κοί­νω­σή τους το Πατριω­τι­κό Μέτω­πο θα υπε­ρα­σπι­στεί τον όρο Μακε­δο­νία και απευ­θύξ­νε­ται σε αυτούς που «δεν απο­δέ­χο­νται τον εκφυ­λι­σμό της παι­δεί­ας και των πατρο­πα­ρά­δο­των αξιών, ηθών και εθί­μων του Ελλη­νι­κού λαού»,  «σε όσους δακρύ­ζουν όταν ακού­νε τον Εθνι­κό Ύμνο και το ¨Μακε­δο­νία ξακουστή».

Ολό­κλη­ρη η ανα­κοί­νω­σή τους:

Ανα­κοι­νώ­νου­με σήμε­ρα την πρό­θε­ση μας για την ίδρυ­ση ενός δεξιού κόμ­μα­τος με περαι­τέ­ρω σκο­πό την διευ­κό­λυν­ση σχη­μα­τι­σμού ενός ευρύ­τε­ρου Πατριω­τι­κού Μετώ­που, έτσι ώστε αφε­νός μεν να απο­φευ­χθεί η παρά­δο­ση του ονό­μα­τος της Μακε­δο­νί­ας σε Σλά­βους, αφ’ ετέ­ρου δε να απο­μα­κρυν­θεί από την εξου­σία η αρι­στε­ρή κυβέρ­νη­ση, που όχι μόνο προ­χώ­ρη­σε σε αυτή την ιερο­συ­λία, αλλά παράλ­λη­λα απο­τε­λεί προ­φα­νή τρο­χο­πέ­δη για την οικο­νο­μι­κή ανά­πτυ­ξη της χώρας.

Πρό­ε­δρος αυτού του πατριω­τι­κού κόμ­μα­τος θα είναι ο κ. Δημή­τρης Καμ­μέ­νος και Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Απευ­θυ­νό­μα­στε στους Έλλη­νες πατριώ­τες, στην Ελλά­δα και το εξω­τε­ρι­κό, που αντι­τί­θε­νται στην παρά­δο­ση  του ιερού ονό­μα­τος της Μακεδονίας.

Απευ­θυ­νό­μα­στε σε αυτούς που δεν απο­δέ­χο­νται τον εκφυ­λι­σμό της παι­δεί­ας και των πατρο­πα­ρά­δο­των αξιών, ηθών και εθί­μων του Ελλη­νι­κού λαού.

Απευ­θυ­νό­μα­στε σε όσους επι­θυ­μούν την απο­κα­τά­στα­ση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με απο­φα­σι­στι­κή κατα­στο­λή της εγκληματικότητας.

Απευ­θυ­νό­μα­στε σε όσους απο­στρέ­φο­νται τις επι­θέ­σεις κατά της Εκκλη­σί­ας και της Ορθοδοξίας.

Απευ­θυ­νό­μα­στε σε όσους δακρύ­ζουν όταν ακού­νε τον Εθνι­κό Ύμνο και το ¨Μακε­δο­νία ξακουστή.¨

Και παρά δύνα­μιν τολμηταί .

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο