Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέο παραλήρημα από τον φασίστα Αμβρόσιο: «Εργαλείο του διαβόλου» η… μάσκα!

Σε νέο σκο­τα­δι­στι­κό παρα­λή­ρη­μα προ­έ­βη ο χου­ντι­κός πρώ­ην μητρο­πο­λί­της Καλα­βρύ­των Αμβρό­σιος, με αφορ­μή την υπο­χρε­ω­τι­κή χρή­ση μάσκας στους περισ­σό­τε­ρους κλει­στούς χώρους.

Ο φασί­στας ιερω­μέ­νος τα έβα­λε και πάλι με τον… κορω­νο­ϊό, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας τον «τέχνα­σμα των Σκο­τει­νών Δυνά­με­ων, οι οποί­ες εργά­ζο­νται για την λεγό­με­νη παγκο­σμιο­ποί­η­ση!». Τι σημαί­νει παγκο­σμιο­ποί­η­ση σύμ­φω­να με τον Αμβρό­σιο; Ιδού: Παγκο­σμιο­ποί­η­ση σημαί­νει την κυριαρ­χία του Δια­βό­λου σε παγκό­σμια κλί­μα­κα και το σφρά­γι­σμα των ανθρώ­πων με τη σφρα­γί­δα του Αντι­χρί­στου, δηλ. του Δια­βό­λου, με τον αριθ­μό 666, τον οποί­ον ο Ευαγ­γε­λι­στής Ιωάν­νης στο Βιβλίο της Απο­κα­λύ­ψε­ως ονο­μά­ζει «χάραγ­μα του Αντιχρίστου»».

Απ’ το μεσαιω­νι­κό του παρα­λή­ρη­μα, ο — γνω­στός για τις ακρο­δε­ξιές και μισαλ­λό­δο­ξες από­ψεις του — πρώ­ην μητρο­πο­λί­της, χαρα­κτή­ρι­σε «εργα­λείο του δια­βό­λου» τη μάσκα προ­στα­σί­ας από τον ιό και κάλε­σε τους πιστούς να πηγαί­νουν στην εκκλη­σία χωρίς μάσκες!

Ως δείγ­μα του ανορ­θο­λο­γι­κού, παρα­νοϊ­κού κυρήγ­μα­τος του Αμβρό­σιου παρα­θέ­του­με μικρό από­σπα­σμα του γρα­πτού παρα­λη­ρή­μα­τος του που δημο­σί­ευ­σε στο προ­σω­πι­κό του ιστολόγιο:

«…το εργα­λείο του Δια­βό­λου, κυριαρ­χεί τώρα πλέ­ον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Στην παρα­πά­νω φωτο­γρα­φία βλέ­πε­τε και τον Δεσπό­τη και τους Δια­κό­νους και τον χει­ρο­το­νού­με­νο νέο κλη­ρι­κό και το εκκλη­σί­α­σμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επο­μέ­νως  ο Διά­βο­λος, στη συγκε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση, εισήλ­θε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιε­ρέ­ων και κάποιων άλλων Κλη­ρι­κών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα!».

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι πριν από περί­που ένα μήνα, με από­φα­ση του ο Άρειος Πάγος έκρι­νε τελε­σί­δι­κα ένο­χο τον Αμβρό­σιο Λενή για ρητο­ρι­κή μίσους.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο