Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Αμπατιέλος: Το ΚΚΕ είναι εδώ – Ο Κασσελάκης αντιγράφει τον Μητσοτάκη (VIDEO)

Το ΚΚΕ είναι εδώ, απο­κού­μπι του λαού και αντί­πα­λο δέος στις κυβερ­νή­σεις, στην ΕΕ και στην πολι­τι­κή που θυσιά­ζει τις ζωές και τις περιου­σί­ες των πολ­λών, τόνι­σε ο Νίκος Αμπα­τιέ­λος, βου­λευ­τής του Κόμ­μα­τος και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Πει­ραιά με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», μιλώ­ντας το πρωί της Παρα­σκευ­ής στον «ΑΝΤ1».

Απευ­θυ­νό­με­νος προς τον κόσμο που ψήφι­σε ΣΥΡΙΖΑ και νιώ­θει ότι έχει δεχθεί σφα­λιά­ρα με τις τελευ­ταί­ες εξε­λί­ξεις, σημεί­ω­σε πως έχει επι­λο­γή και στις εκλο­γές και στη γενι­κό­τε­ρη πολι­τι­κή του στάση.

Σχο­λί­α­σε πως είναι προ­δια­γε­γραμ­μέ­νη η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ που μετά την υπερ­ψή­φι­ση του 50% των νόμων της κυβέρ­νη­σης, τώρα ο Κασ­σε­λά­κης αντι­γρά­φει τον Μητσο­τά­κη, ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ, για να εγγυ­η­θεί καλύ­τε­ρα τα συμ­φέ­ρο­ντα των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων.

Για τις νέες μεγά­λες κατα­στρο­φές από τις πλημ­μύ­ρες, τόνι­σε ότι το κρά­τος είναι επι­λε­κτι­κά ανί­κα­νο να προ­στα­τεύ­σει τον λαό λέγο­ντας χαρα­κτη­ρι­στι­κά πως κινεί­ται με fast track δια­δι­κα­σί­ες για να εξυ­πη­ρε­τή­σει τους ομί­λους και είναι δυσκί­νη­το όταν πρό­κει­ται για τις λαϊ­κές ανά­γκες. Υπεν­θύ­μι­σε την πρό­σφα­τη απο­κά­λυ­ψη του «Ριζο­σπά­στη» ότι ήταν γνω­στό ότι η Θεσ­σα­λία κιν­δύ­νευε από πλημ­μύ­ρες και επι­λέ­χθη­κε η φτη­νό­τε­ρη λύση που δεν τις απέ­τρε­ψε διό­τι κρι­τή­ριο είναι το κόστος!

Σχο­λιά­ζο­ντας επί­σης ότι ο υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής της ΝΔ Νίκος Χαρ­δα­λιάς είναι «επι­χει­ρη­σια­κός», θύμι­σε ότι στην παν­δη­μία ‑που ήταν στην ευθύ­νη της κυβερ­νη­τι­κής δια­χεί­ρι­σης- υπήρ­ξαν 37.000 νεκρούς από τον κορονοϊό.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο