Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Καραθανασόπουλος: Να εκλεγούν δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Πάτρα, Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Τύρναβο

Να εκλε­γούν δήμαρ­χοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» σε Πάτρα, Και­σα­ρια­νή, Πετρού­πο­λη, Χαϊ­δά­ρι και Τύρ­να­βο τόνι­σε ο Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος κοι­νο­βου­λευ­τι­κό εκπρό­σω­πος του ΚΚΕ μιλώ­ντας το βρά­δυ του Σαβ­βά­του στην ΕΡΤnews.

Τόνι­σε ότι οι τοπι­κές εκλο­γές είναι πολι­τι­κές εκλο­γές και στον β γύρο όπου δεν υπάρ­χουν υπο­ψή­φιοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» πρέ­πει με άκυ­ρο ή λευ­κό να κατα­δι­κα­στούν οι εκπρό­σω­ποι τη ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που και στα δημο­τι­κά και περι­φε­ρεια­κά συμ­βού­λια συγκλί­νουν. Έφε­ρε το παρά­δειγ­μα του δήμου Αθή­να όπου η δημο­τι­κή αρχή Μπα­κο­γιάν­νη είχε την στή­ρι­ξη των συν­δυα­σμών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στα κρί­σι­μα θέματα.

Για την Μέση Ανα­το­λή υπο­γράμ­μι­σε ότι η αλλη­λεγ­γύη στον παλαι­στι­νια­κό λαό πρέ­πει να είναι χωρίς αστε­ρί­σκους και ταυ­τό­χρο­να να κατα­δι­κά­ζε­ται το νέο έγκλη­μα από το Ισρα­ήλ, τις ΗΠΑ και των ΕΕ που επί χρό­νια εγκλη­μα­τούν σε βάρος ενός λαού π[ου πρέ­πει να απο­κτή­σει το δικό του ανε­ξάρ­τη­το κρά­τος στα σύνο­ρα του 1967 με πρω­τεύ­ου­σα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Για την ακρί­βεια τόνι­σε ότι πρέ­πει να καταρ­γη­θούν οι έμμε­σοι φόροι από τα βασι­κά είδη κατα­νά­λω­σης και να αυξη­θούν γεν­ναία οι μισθοί και οι συντάξεις.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο