Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξεκινά σήμερα η δίκη Λιγνάδη για τέσσερις βιασμούς

Σήμε­ρα το πρωί ο Δημή­τρης Λιγνά­δης θα οδη­γη­θεί ενώ­πιον των δικα­στών του Μικτού Ορκω­τού Δικα­στη­ρί­ου που θα τον δικά­σουν για τις κατη­γο­ρί­ες που τον βαρύ­νουν και αφο­ρούν βια­σμό ανη­λί­κων αγο­ριών και ενός ενή­λι­κα άνδρα.

Ο Δημή­τρης Λιγνά­δης ανα­μέ­νε­ται να μετα­χθεί νωρίς το πρωί από τις φυλα­κές για να παρα­στα­θεί στη δίκη, εφό­σον αυτή ξεκινήσει.

Ο συνή­γο­ρος του κατη­γο­ρού­με­νου, Αλέ­ξης Κού­γιας δήλω­σε δημό­σια πως σκο­πεύ­ει να ζητή­σει δια­κο­πή ή και ανα­βο­λή της δίκης λόγω ανει­λημ­μέ­νων υπο­χρε­ώ­σε­ων που έχει. Το αίτη­μα, που εφό­σον δια­τυ­πω­θεί, παρα­μέ­νει ζητού­με­νο αν θα ικα­νο­ποι­η­θεί από το δικα­στή­ριο, προ­κά­λε­σε σφο­δρή αντί­δρα­ση από την πλευ­ρά των θυμά­των της υπόθεσης.

Ο εκ των συνη­γό­ρων Πολι­τι­κής Αγω­γής Γιάν­νης Βλά­χος ήδη σε δηλώ­σεις του έκα­νε λόγο για προ­σπά­θεια από την πλευ­ρά του ηθο­ποιού, να πλή­ξει οικο­νο­μι­κά κάποιους από τους καταγ­γέλ­λο­ντες, ανα­φε­ρό­με­νος σε συγκε­κρι­μέ­νο εντο­λέα του, ο οποί­ος έχει ταξι­δέ­ψει ήδη στην Ελλά­δα από την χώρα που κατοικεί.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο