Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι Κοινοί Θνητοί LIVE στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 7 Σεπτεμβρίου

Οι Κοι­νοί Θνη­τοί σε μια μονα­δι­κή συναυ­λία στο Θέα­τρο Ρεμα­τιάς στο Χαλάν­δρι! Το αγα­πη­μέ­νο συγκρό­τη­μα που αρέ­σκε­ται στο να μπλέ­κει μου­σι­κά είδη ανε­βαί­νει στην σκη­νή του Θεά­τρου Ρεμα­τιάς στις 7 Σεπτεμ­βρί­ου για μια μεγά­λη συναυ­λια­κή γιορτή.

Παλιά και νέα τρα­γού­δια, ο πλού­σιος ήχος της πλή­ρους μπά­ντας, αιχ­μη­ροί στί­χοι και ένα συνον­θύ­λευ­μα μου­σι­κών επιρ­ρο­ών θα πρω­τα­γω­νι­στή­σουν στην επι­στρο­φή των Κοι­νών Θνη­τών στην πρω­τεύ­ου­σα μετά τις θερι­νές τους εμφα­νί­σεις. Το συγκρό­τη­μα που καυ­τη­ριά­ζει χωρίς δισταγ­μό την επι­και­ρό­τη­τα παίρ­νο­ντας θέση για τα κοι­νω­νι­κά ζητή­μα­τα προ­σκα­λεί το κοι­νό του να ενώ­σουν τις φωνές τους.

Οι στί­χοι τους έχουν χαρα­κτη­ρι­στεί ως «βαθιά αιχ­μη­ροί και πολι­τι­κοί» και εκφρά­ζουν την υγιή πλευ­ρά της ανθρώ­πι­νης υπό­στα­σης, δίνο­ντας τρο­φή για σκέ­ψη, κάτι που θεω­ρούν αναγκαίο.

Μερι­κές πλη­ρο­φο­ρί­ες για τους Κοι­νούς Θνητούς:

Οι Κοι­νοί Θνη­τοί είναι ένα συγκρό­τη­μα από την Εύβοια. Η μου­σι­κή τους δεν ανή­κει σε ένα συγκε­κρι­μέ­νο είδος και αυτό το κατα­λα­βαί­νει κανείς από τα όργα­να που χρη­σι­μο­ποιούν και τους ρυθ­μούς στους οποί­ους βασί­ζο­νται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελλη­νι­κή παρα­δο­σια­κή μου­σι­κή. Η στι­χουρ­γι­κή τους στο μεγα­λύ­τε­ρο μέρος της έχει ανθρω­πι­στι­κό χαρα­κτή­ρα και δημιουρ­γεί έναν κοι­νω­νι­κό προ­βλη­μα­τι­σμό. Δεν πιστεύ­ουν πως η τέχνη θα αλλά­ξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμ­μα­χο την τέχνη η αλλα­γή του κόσμου απο­κτά ρυθμό.

GUEST: ΤΑΦ Γ.Δ, ON DECKS: LEF KAY

Πέμ­πτη 7 Σεπτεμ­βρί­ου 2023

Ώρα έναρ­ξης: 21.00

Ώρα προ­σέ­λευ­σης: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

early bird: 10€ (περιο­ρι­σμέ­νος αριθμός)

presale: 13€

ταμείο: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: TICKET SERVICES

- online:https://www.ticketservices.gr/event/koinoi-thnitoi-rematia/

- τηλε­φω­νι­κά: 2107234567

- εκδο­τή­ριο: Πανε­πι­στη­μί­ου 39, Αθήνα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο