Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Η εντός έδρας ισο­πα­λία με τον Άρη στο «Γ. Καταϊ­σκά­κης» (2–2), σε έναν κρί­σι­μο βαθ­μο­λο­γι­κά αγώ­να για τη συνέ­χεια των πλέι οφ και σε παι­χνί­δι που ο Ολυ­μπια­κός είχε προη­γη­θεί με 2–0, βάρυ­νε πολύ την ατμό­σφαι­ρα στην πει­ραϊ­κή ομά­δα και οι εξε­λί­ξεις είναι ραγδαίες.

Ο τεχνι­κός του συλ­λό­γου, Μίτσελ Γκον­ζά­λεθ, υπέ­βα­λε την παραί­τη­σή του σήμε­ρα το από­γευ­μα καθώς συγκέ­ντρω­σε το μεγα­λύ­τε­ρο μέρος της εντο­νό­τα­της κρι­τι­κής για την εξέ­λι­ξη της ανα­μέ­τρη­σης και κατη­γο­ρή­θη­κε για λαν­θα­σμέ­νη δια­χεί­ρι­ση του αγώ­να από ένα σημείο και ύστε­ρα, με απο­τέ­λε­σμα την αρνη­τι­κή για τους «ερυ­θρό­λευ­κους» κατά­λη­ξη του παιχνιδιού.

Η πίε­ση προς τον παλαί­μα­χο άσο της Ρεάλ Μαδρί­της ήταν πολύ μεγά­λη, απέ­να­ντί του στά­θη­κε η Θύρα 7 και ο Μίτσελ προ­τί­μη­σε να απο­χω­ρή­σει προ­κει­μέ­νου να εκτο­νω­θεί η κατά­στα­ση, δύο ημέ­ρες πριν από ακό­μα ένα ντέρ­μπι στο πρω­τά­θλη­μα, με τον ΠΑΟΚ στο Φάλη­ρο την Τετάρ­τη 5 Απρι­λί­ου, κι ενώ ακο­λου­θεί η ανα­μέ­τρη­ση των «αιω­νί­ων» στο «Απ. Νικο­λα­ΐ­δης» την Κυρια­κή 9 Απριλίου.

Εφό­σον δεν υπάρ­ξει κάποια ανα­τρο­πή η δεύ­τε­ρη θητεία του Μίτσελ ως προ­πο­νη­τή του Ολυ­μπια­κού, με εκκί­νη­ση στις 21 Σεπτεμ­βρί­ου 2022, ολο­κλη­ρώ­θη­κε όπως και η πρώ­τη: και πάλι ύστε­ρα από ισό­πα­λο παι­χνί­δι, με το ίδιο μάλι­στα σκορ (2–2), απέ­να­ντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο