Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ομολογία Άδωνη για την εγκληματική ευθύνη της κυβέρνησης στο θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη

Είναι επι­κίν­δυ­νοι. και είναι επι­κίν­δυ­νοι όχι μόνο για όσα δεν κάνουν αλλά και με όσα λένε και κάνουν, με απο­τέ­λε­σμα να θρη­νού­με θύμα­τα από τους κακούς χει­ρι­σμούς στη δια­χεί­ρι­ση της παν­δη­μί­ας αλλά και να στρώ­νουν το έδα­φος σε κάθε ανορ­θο­λο­γι­σμό προ­κα­λώ­ντας σύγ­χυ­ση και δυσπι­στία στους πολίτες.

Τελευ­ταίο περι­στα­τι­κό η παρα­δο­χή από τον Άδω­νη Γεωρ­γιά­δη της εγκλη­μα­τι­κής ευθύ­νης της κυβέρ­νη­σης για την έξαρ­ση της παν­δη­μί­ας στη Θεσ­σα­λο­νί­κη και τους εκα­το­ντά­δες νεκρούς.

«Τότε κάποιοι λοι­μω­ξιο­λό­γοι μας έλε­γαν ότι θα έπρε­πε να γίνει καρα­ντί­να στην Θεσ­σα­λο­νί­κη πριν την γιορ­τή του Αγί­ου Δημη­τρί­ου. Εμείς από σεβα­σμό στην παρά­δο­ση, στην ορθο­δο­ξία και στην πίστη, δεν βάλα­με καρα­ντί­να, πριν την γιορ­τή του Αγί­ου Δημη­τρί­ου», ομο­λό­γη­σε σήμε­ρα στον ΣΚΑΪ ο Αδωνις!!!

Απί­στευ­τη ομο­λο­γία κυβερ­νη­τι­κής ενο­χής την ώρα που νιώ­θουν ότι η Εκκλη­σία τους κάνει επί­δει­ξη δύνα­μης και θέλουν να δικαιο­λο­γη­θούν στους πιστούς!!! Και αυτά ενώ μέχρι σήμε­ρα ολα τα κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη υπο­στή­ρι­ξαν ότι δεν υπήρ­χε εισή­γη­ση για lockdown στην πόλη πριν την γιορ­τή του πολιού­χου, δια­ψεύ­δο­ντας και κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Και να ήταν το μόνο που φάνη­καν ανα­κό­λου­θοι και ψεύτες…

Και αυτοί οι «κάποιοι λοι­μω­ξιο­λό­γοι» ποιοι είναι; Άλλο όργα­νο πάνω/δίπλα στην επι­τρο­πή επί­κλη­ση της οποί­ας γίνε­ται όταν θέλουν μας μαλώ­σουν ή να μας περιορίσουν;

Πώς τους ξευ­τε­λί­ζεις έτσι ρε Άδω­νη; Ή για­τί τους αφή­νε­ται να σας εξευ­τε­λί­ζουν με το νας χρη­σι­μο­ποιούν αλά καρτ για να στη­ρί­ξουν πολι­τι­κές επιλογές.

«Ο Χικ­μέτ στην Ελλά­δα», του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο