Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο λαός λασπώνεται, ματώνει, χάνει ακόμα και τη ζωή του από την εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων και των εκλεκτών τους σε δήμους και Περιφέρειες | ΚΚΕ: Αυτή η πολιτική πρέπει να δεχτεί ηχηρό χαστούκι στις 8 Οκτώβρη

Κάλε­σμα απο­φα­σι­στι­κής ενί­σχυ­σης της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στις κάλ­πες της ερχό­με­νης Κυρια­κής, ξεκά­θα­ρο μήνυ­μα ότι τα ψηφο­δέλ­τια με το κόκ­κι­νο γαρύ­φαλ­λο θα είναι χιλιά­δες, εξέ­πεμ­ψε η μαζι­κή και μαχη­τι­κή συγκέ­ντρω­ση της ΚΟ Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ _ Χαι­ρε­τι­σμό απηύ­θυ­νε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κουτσούμπας 

Σωτή­ρης Αβραμόπουλος
Η κάθε ψήφος μπο­ρεί να κάνει τη δια­φο­ρά αν έχει πάνω της το γαρύ­φαλ­λο της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης»

Τώρα υπάρ­χει επι­λο­γή και είναι η συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ
Ο χαι­ρε­τι­σμός του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη συγκέ­ντρω­ση στη Θεσσαλονίκη

Σε παν­στρα­τιά για την ισχυ­ρο­ποί­η­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» κάλε­σε ο Βασί­λης Τομπου­λί­δης, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Θεσ­σα­λο­νί­κης, και προ­έ­τρε­ψε τη νέα γενιά της Θεσ­σα­λο­νί­κης να πάρει την κατά­στα­ση στα χέρια της.

Στην κατα­χνιά των πλημ­μυ­ρών και των πυρ­κα­γιών ν’ ανθί­σουν τα κόκ­κι­να γαρύ­φαλ­λα της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» _Δήλωση στή­ρι­ξης του ΚΚΕ από τον Κώστα Δρού­τσα, πρώ­ην ευρω­βου­λευ­τή του Κόμματος

«Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» — ΠΑΤΡΑ
Ο λαός έχει μόνο να κερ­δί­σει από την επα­νε­κλο­γή του Κ. Πελετίδη
Την Παρα­σκευή η κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση | Θα χαι­ρε­τί­σει ο Δ. Κουτσούμπας

Μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ _χαιρετισμό απηύ­θυ­νε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, που έκα­νε κάλε­σμα συμπό­ρευ­σης, τονί­ζο­ντας «ελά­τε να βαδί­σου­με μαζί, ενω­μέ­νοι τον δρό­μο της τιμής και του αγώ­να. Για­τί απέ­να­ντι στους κάθε λογής Μεσ­σί­ες, εμείς επι­μέ­νου­με και κάνου­με πρά­ξη το “μόνο ο λαός σώζει τον λαό”, με οργά­νω­ση, συλ­λο­γι­κή δρά­ση, αλλη­λεγ­γύη και με ακό­μα πιο δυνα­τό το ΚΚΕ!».
Παρευ­ρέ­θη­καν η Ελέ­νη Μπέλ­λου και ο Θοδω­ρής Χιώ­νης, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακό­μη ο Σπύ­ρος Χαλ­βα­τζής, στέ­λε­χος του ΚΚΕ και αντι­πρό­ε­δρος του ΣΦΕΑ. Οι υπο­ψή­φιοι περι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στον Βόρειο Τομέα: Παντε­λής Αρζό­γλου, Βασί­λης Παρα­σκευό­που­λος, Μιχά­λης Χασιώ­της, Σταύ­ρος Χρη­στί­δης. Επί­σης οι Νίκος Αγγε­λί­δης και Φρα­γκί­σκος Κου­τε­λιέ­ρης, υπο­ψή­φιοι στον Κεντρι­κό Τομέα Αθηνών.
Μίλη­σαν ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», και ο Πέτρος Αλέ­πης, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Νέας Ιωνί­ας με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Ελά­τε να βαδί­σου­με μαζί στον δρό­μο της τιμής και του αγώνα
Ο χαι­ρε­τι­σμός του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη συγκέ­ντρω­ση στη Ν. Ιωνία

Συνε­χί­ζο­νται οι συσκέ­ψεις και συγκε­ντρώ­σεις σε γει­το­νιές της Αθή­νας μπρο­στά στην κάλ­πη των τοπι­κο­διοι­κη­τι­κών εκλο­γών με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο Αθή­νας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Ν. Σοφια­νό.

Νέα Φιλα­δέλ­φεια — Νέα Χαλκηδόνα
Δήλω­ση στή­ρι­ξης της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» από τον πρώ­ην δήμαρ­χο Άρη Βασιλόπουλο

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Μεγά­λες συγκε­ντρώ­σεις σε δήμους και γει­το­νιές της Αττικής
Σε Χαλάν­δρι, Βύρω­να, Χασιά και σε σύσκε­ψη για αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους παρευ­ρέ­θη­κε και μίλη­σε ο Γιάν­νης Πρωτούλης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ_ “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση”: Σίγου­ρη και σωστή επι­λο­γή μας

Στη συγκέ­ντρω­ση στο Χαλάν­δρι παρα­βρέ­θη­καν πολ­λοί από τον χώρο του αθλη­τι­σμού. Ανά­με­σά τους οι ομο­σπον­δια­κοί προ­πο­νη­τές Γιώρ­γος Πομά­σκι και Γιάν­νης Κου­τσο­γιαν­νό­που­λος, ο παγκό­σμιος πρω­τα­θλη­τής και Ολυ­μπιο­νί­κης Μίλ­τος Τεντό­γλου και ο Σπύ­ρος Βασ­δέ­κης, πρώ­ην πρω­τα­θλη­τής στο άλμα εις μήκος.

Σε συγκέ­ντρω­ση στο ξενο­δο­χείο «Σαμα­ράς», στην πλα­τεία Διά­κου της Λαμί­ας, με ομι­λη­τές τον Κώστα Μπασ­δέ­κη, υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Στε­ρε­άς Ελλά­δας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», και τον Θανά­ση Αδάμ, υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο Λαμί­ας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», απηύ­θυ­νε χαι­ρε­τι­σμό την Κυρια­κή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κουτσούμπας.
Παρευ­ρέ­θη­καν ο Κώστας Μπά­τσι­κας, μέλος της ΚΕ και Γραμ­μα­τέ­ας της ΕΠ Ανατ. Στε­ρε­άς — Εύβοιας, υπο­ψή­φιοι περι­φε­ρεια­κοί και δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι και υπο­ψή­φιοι δήμαρ­χοι άλλων δήμων της Περιφέρειας.
Μετά το πέρας των ομι­λιών σύντο­μη παρέμ­βα­ση έκα­νε η Κατε­ρί­να Μακρυ­νιώ­τη, υπο­ψή­φια περι­φε­ρεια­κή Σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και μέλος της Επι­τρο­πής Αγώ­να πλημ­μυ­ρο­πα­θών από το χωριό Κόμ­μα Φθιώ­τι­δας, προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρώ­σει τους παρευ­ρι­σκό­με­νους για την κατά­στα­ση του χωριού, τα προ­βλή­μα­τα των κατοί­κων, την αγω­νία τους κάθε φορά που βρέ­χει, αλλά και τα πρώ­τα απτά απο­τε­λέ­σμα­τα του αγώ­να τους. Και ζήτη­σε από τον Δ. Κου­τσού­μπα να συνε­χί­σει το ΚΚΕ να πιέ­ζει στην κατεύ­θυν­ση υλο­ποί­η­σης των ανα­γκαί­ων έργων για την προ­στα­σία της ζωής και της περιου­σί­ας των κατοί­κων του χωριού, συνο­λι­κά του λαού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Να ενι­σχυ­θούν τα ψηφο­δέλ­τια που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ, που είναι ο πραγ­μα­τι­κός τους αντίπαλος
Ο χαι­ρε­τι­σμός του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση για τις τοπι­κές εκλο­γές στη Λαμία

Με ιδιαί­τε­ρο ενδια­φέ­ρον παρα­κο­λού­θη­σε πλή­θος κόσμου την εκδή­λω­ση που διορ­γά­νω­σε το πρωί της Κυρια­κής στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης για την αντι­πυ­ρι­κή — αντι­πλημ­μυ­ρι­κή προ­στα­σία και την Πολι­τι­κή Προστασία.
Στην εξαι­ρε­τι­κά επί­και­ρη εκδή­λω­ση, συνέ­χεια της δρά­σης και των διεκ­δι­κή­σε­ων της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στα Δημο­τι­κά Συμ­βού­λια και στο Περι­φε­ρεια­κό για τα ζητή­μα­τα αυτά, μίλη­σαν ο Διο­νύ­σης Κλά­δης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», ο Σάβ­βας Δευ­τε­ραί­ος, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αλε­ξαν­δρού­πο­λης με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», ο Σάβ­βας Θεο­δω­ρής, Αντι­στρά­τη­γος ΠΣ — Υπαρ­χη­γός ε.α., ο Βασί­λης Μπέ­λος, επί­κου­ρος καθη­γη­τής στο Τμή­μα Μηχα­νι­κών Περι­βάλ­λο­ντος στο ΔΠΘ, ο Θωμάς Παπα­λά­σκα­ρης, MSc Πολι­τι­κός — Υδρο­λό­γος Μηχα­νι­κός και Μηχα­νι­κός Υδραυ­λι­κών Εργων και ο Λευ­τέ­ρης Τηγα­νούρ­γιας, Δασο­λό­γος, υπάλ­λη­λος στη Δασι­κή Υπη­ρε­σία Ροδόπης.
Κρι­τή­ριο ψήφου η κατα­δί­κη της πολι­τι­κής που αφή­νει πίσω της νεκρούς, στά­χτες και αποκαΐδια

Η δίκαιη οργή να μη μεί­νει «βου­βή», να τους «πνί­ξει» με ψήφο στη «Λαϊ­κή Συσπείρωση»
Κοι­νή δήλω­ση του υπο­ψή­φιου περι­φε­ρειάρ­χη Θεσ­σα­λί­ας, Τάσου Τσια­πλέ, και των υπο­ψή­φιων δημάρ­χων σε όλη τη Θεσσαλία

Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις

Σήμε­ρα Τρίτη

  • Στις 7 μ.μ. στη Λάρι­σα, στην κεντρι­κή πλα­τεία. Θα χαι­ρε­τί­σει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας. Θα μιλή­σουν ο Τάσος Τσια­πλές, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Θεσ­σα­λί­ας και ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Πέτρος Κρί­κης.
  • Στις 7 μ.μ., στον πεζό­δρο­μο Κατε­ρί­νης (στο ύψος του 4ου Δημο­τι­κού), θα μιλή­σει ο Νίκος Τσου­πέ­ης, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Κατε­ρί­νης. Θα χαι­ρε­τί­σει η Κατε­ρί­να Κου­ρί­τα, υπο­ψή­φια περι­φε­ρεια­κή σύμβουλος.
  • Στις 7.30 μ.μ. στην Καβά­λα, στην κεντρι­κή πλα­τεία. Θα μιλή­σει ο Διο­νύ­σης Κλά­δης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας και Θρά­κης, θα χαι­ρε­τί­σει ο Χρή­στος Ποτό­λιας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Καβάλας.
  • Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρ­κυ­ρα, στην Πόρ­τα Ριά­λα. Θα μιλή­σουν η Αλε­ξάν­δρα Μπα­λού, υπο­ψή­φια περι­φε­ρειάρ­χης Ιονί­ων Νήσων, και ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Γιάν­νης Μπορμπότης.
  • Στις 7.30 μ.μ. στην Κόριν­θο, στα Περι­βο­λά­κια, με ομι­λη­τές την Βιβή Τζέ­κου, υπο­ψή­φια δήμαρ­χο Κοριν­θί­ων και τον Νίκο Κου­του­μά­νο, υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Πελοποννήσου.
  • Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία Αργο­στο­λί­ου. Θα μιλή­σουν οι Γιάν­νης Κου­ρού­κλης, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αργο­στο­λί­ου και Σπύ­ρος Καμπί­τσης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρεια­κός σύμβουλος.
  • Στις 8 μ.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία Πύρ­γου «Σάκη Καρά­γε­ωρ­γα». Θα μιλή­σουν οι Χρή­στος Αθα­νά­σου­λας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Πύρ­γου και Σωτή­ρης Παρί­σης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Δυτι­κής Ελλάδας.

Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Και­σα­ρια­νής: μεγά­λη προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση με Ηλία Στα­μέ­λο & Γιάν­νη Πρω­τού­λη _θα χαι­ρε­τί­σει ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας _πλούσιο καλ­λι­τε­χνι­κό πρόγραμμα

Τετάρ­τη 4 Οκτώβρη

  • Στις 7.30 μ.μ. στην Καρ­δί­τσα, στην κεντρι­κή πλα­τεία. Θα μιλή­σουν ο Τ. Τσια­πλές και ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Εκτο­ρας Γάζος.
  • Στις 7 μ.μ. στα Γιάν­νε­να, στο Αλσος. Θα μιλή­σουν ο Γ. Πρέν­τζας και η υπο­ψή­φια δήμαρ­χος Ολυ Τσου­μά­νη.
  • Στις 7 μ.μ. στην Κοζά­νη, στην κεντρι­κή πλα­τεία, με ομι­λη­τές τον Νόντα Στολ­τί­δη, υπο­ψή­φιο περι­φε­ρειάρ­χη Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας και την Τίνα Κου­ζιά­κη, υπο­ψή­φια δήμαρ­χο Κοζάνης.
  • Στις 7.30 μ.μ. στον πεζό­δρο­μο στα Λιμε­νά­ρια Θάσου. Θα μιλή­σουν ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Νίκος Χρυ­σά­φης και ο υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης Διο­νύ­σης Κλά­δης.
  • Στις 8 μ.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία Ληξου­ρί­ου. Θα μιλή­σουν οι Δημή­τρης Μαν­τζου­ρά­τος, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Ληξου­ρί­ου, και Αλε­ξάν­δρα Μπαλ­λού, υπο­ψή­φια περι­φε­ρειάρ­χης Ιονί­ων Νήσων.
  • Στις 8.30 μ.μ. στο Λιμά­νι Ναυ­πά­κτου. Θα μιλή­σουν οι Νίκος Μπί­μπας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Ναυ­πα­κτί­ας, και Σωτή­ρης Παρί­σης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Δυτι­κής Ελλάδας.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο