Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Συνεχής και πολύπλευρη η στήριξη προς τον Κώστα Πελετίδη

Σε αδιά­κο­πη κίνη­ση, με περιο­δεί­ες, συσκέ­ψεις, συνα­ντή­σεις με φορείς, με τον λαϊ­κό κόσμο της Πάτρας βρί­σκε­ται καθη­με­ρι­νά ο δήμαρ­χος της πόλης Κώστας Πελε­τί­δης ενό­ψει του δεύ­τε­ρου γύρου της ερχό­με­νης Κυριακής.

Είναι χαρα­κτη­ρι­στι­κό ότι ήδη, εκλεγ­μέ­νοι τοπι­κοί σύμ­βου­λοι με άλλες δυνά­μεις εκφρά­ζουν την υπο­στή­ρι­ξή τους στη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» καλώ­ντας το λαό της πόλης να επα­νε­κλέ­ξει τον Κώστα Πελε­τί­δη δήμαρ­χο, και δεί­χνο­ντας ότι μεγα­λώ­νει το ρεύ­μα υπο­στή­ρι­ξης και ψήφου στην αγω­νι­στι­κή δημο­τι­κή αρχή.

Παράλ­λη­λα, οι εκα­το­ντά­δες υπο­ψή­φιοι δημο­τι­κοί και δια­με­ρι­σμα­τι­κοί σύμ­βου­λοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» μαζί με άλλους αγω­νι­στές πραγ­μα­το­ποιούν διαρ­κώς εξορ­μή­σεις στις γει­το­νιές της πόλης, μοι­ρά­ζο­ντας το φυλ­λά­διο με το μήνυ­μα του δημάρ­χου και το κάλε­σμα μαζι­κής συμ­με­το­χής στη μεγά­λη λαϊ­κή συγκέ­ντρω­ση την Παρα­σκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στην πλα­τεία Τριών Συμμάχων.

Με σύν­θη­μα «Μπρο­στά οι ανά­γκες του λαού», ο Κ.Πελετίδης στις συζη­τή­σεις του με τους δημό­τες και τους φορείς της πόλης επα­να­λαμ­βά­νει ότι η νίκη της Κυρια­κής θα είναι νίκη των εργα­ζο­μέ­νων για να παρα­μεί­νει ο δήμος στο πλάι τους και όχι στην υπη­ρε­σία των επι­χει­ρη­μα­τι­κών συμ­φε­ρό­ντων, για να δυνα­μώ­σει η διεκ­δί­κη­ση μέτρων ανα­κού­φι­σης και έργων που έχει ανά­γκη ο λαός.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο