Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο Βασίλης Γραβάνης, τ. δ/ντης του ρ/σ 902

«Έφυ­γε» σήμε­ρα εντε­λώς απρό­σμε­να από τη ζωή ο σύντρο­φος Βασί­λης Γρα­βά­νης σε ηλι­κία 70 ετών.

Κατά τη διάρ­κεια της μακράς του προ­σφο­ράς στο ΚΚΕ, διε­τέ­λε­σε μέλος της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, ενώ είχε συμ­βά­λει από διά­φο­ρες χρε­ώ­σεις στον τηλε­ο­πτι­κό και ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό 902, του οποί­ου υπήρ­ξε και διευθυντής.

Η ΚΟΒ του 902.gr εκφρά­ζει τα θερ­μά της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην κόρη του, σ. Μυρ­τώ Γραβάνη.

Πηγή: 902.gr

___________________

ΤΕ Α’ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον σ. Βασίλη Γραβάνη

Η ΤΕ Α’ Αθή­νας της ΚΟΑ του ΚΚΕ με μεγά­λη θλί­ψη απο­χαι­ρε­τά τον σύντρο­φο Βασί­λη Γρα­βά­νη, μέλος της  ΚΟΒ Νέας Κυψέ­λης, ο οποί­ος έφυ­γε απρό­σμε­να από τη ζωή.

Ο σ. Βασί­λης γεν­νή­θη­κε το 1953 και υπήρ­ξε δημιουρ­γι­κή και πολυ­σχι­δής προ­σω­πι­κό­τη­τα που αφιε­ρώ­θη­κε με αυτα­πάρ­νη­ση στην υπό­θε­ση της ιστο­ρι­κής δικαί­ω­σης της εργα­τι­κής τάξης ως το τέλος της ζωής του. Από το 1978 που έγι­νε μέλος του ΚΚΕ, υπήρ­ξε σύντρο­φος με πλού­σια προ­σφο­ρά, από διά­φο­ρες χρε­ώ­σεις ως στέ­λε­χος του Κόμ­μα­τος για πολ­λά χρόνια.

«Ήταν πάντα αγα­πη­τός, δημιουρ­γώ­ντας δυνα­τούς δεσμούς με τους λαϊ­κούς ανθρώ­πους όπου και αν δρα­στη­ριο­ποι­ή­θη­κε. Θα τον θυμό­μα­στε με το χαμό­γε­λο και το χιού­μορ του να σχο­λιά­ζει πάντα εύστο­χα και με τον χαρα­κτη­ρι­στι­κό του τρό­πο πάντα τις πολι­τι­κές εξε­λί­ξεις», σημειώ­νει η ΤΕ και εκφρά­ζει τα πιο θερ­μά της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην κόρη του Μυρτώ.

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο