Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Ν. Παππάς δήλωσε παρών στην κούρσα διαδοχής

Υπο­ψή­φιος στη δια­δι­κα­σία δια­δο­χής του Αλέ­ξη Τσί­πρα στην προ­ε­δρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλω­σε κατά τη συνε­δρί­α­ση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής, και ο Νίκος Παπ­πάς, επι­βε­βαιώ­νο­ντας τις πληροφορίες.

Πλέ­ον, μένει να φανεί τι θα γίνει και με τα άλλα ονό­μα­τα προ­σώ­πων που φέρο­νται να ενδια­φέ­ρο­νται για την ηγε­σία του κόμ­μα­τος, όπως του Παύ­λου Πολά­κη και της Ρένας Δού­ρου. Όσον αφο­ρά τον Π. Πολά­κη δημο­σιεύ­μα­τα από προ­σκεί­με­να στο ΣΥΡΙΖΑ Μέσα, τον φέρουν να μην είναι τελι­κά υποψήφιος.

Επί­σης «παί­ζει» και το όνο­μα του Διο­νύ­ση Τεμπο­νέ­ρα, αν και ο ίδιος το έχει απο­κλεί­σει με δήλω­σή του, του­λά­χι­στον σε αυτήν τη φάση της διαδικασίας.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι υπο­ψη­φιό­τη­τες για την ηγε­σία του ΣΥΡΙ­ΖΑ-Προ­ο­δευ­τι­κή Συμ­μα­χία έχουν κατα­θέ­σεις σε εκδη­λώ­σεις που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν την εβδο­μά­δα που πέρα­σε η Έφη Αχτσιό­γλου και ο Ευκλεί­δης Τσα­κα­λώ­τος, που παρε­νέ­βη­σαν και στη συνε­δρί­α­ση της Κεντρι­κής Επιτροπής

Με επι­στο­λή του, υπο­ψη­φιό­τη­τα του για την ηγε­σία του κόμ­μα­τος κατέ­θε­σε σήμε­ρα και ο Στέ­φα­νος Τζου­μά­κας.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με πως είναι σε εξέ­λι­ξη η διή­με­ρη συνε­δρί­α­ση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαί­σιο των διερ­γα­σιών που γίνο­νται για την εκλο­γή νέας ηγε­σί­ας, από τις οποί­ες πάντως, ο λαός και οι εργα­ζό­με­νοι δεν έχουν να περι­μέ­νουν κάτι θετι­κό. Στη συνε­δρί­α­ση δεν παρα­βρί­σκε­ται ο Αλέ­ξης Τσίπρας.

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο