Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Με ψήφους 8–2 αποφασίστηκε η παραμονή στο πρωτάθλημα

Την από­φα­ση να παρα­μεί­νει η ομά­δα στην Super League απο­φά­σι­σε την Τρί­τη σε έκτα­κτο συμ­βού­λιο το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση της ΠΑΕ, η από­φα­ση πάρ­θη­κε με 8 ψήφους υπέρ και 2 κατά.

Ταυ­τό­χρο­να, το ΔΣ απο­φά­σι­σε η ΠΑΕ να προ­σφύ­γει σε νομι­κές ενέρ­γειες απέ­να­ντι σε όσους θεω­ρεί πως θίγουν τον Ολυ­μπια­κό καθώς και να στεί­λει στις διε­θνείς ομο­σπον­δί­ες (UEFA, FIFA) βίντεο από τον αγώ­να με τον Πανα­θη­ναϊ­κό στη Λεωφόρο.

Στην ανα­κοί­νω­σή της, η ΠΑΕ Ολυ­μπια­κός κατα­λή­γει ανα­φέ­ρο­ντας, μετα­ξύ άλλων: «Καλού­με όλους τους φιλά­θλους να στα­θούν δίπλα στην ομά­δα και να την προ­στα­τεύ­σουν από προ­κλή­σεις και παγί­δες που είναι βέβαιο πως θα συνε­χί­σουν να στή­νο­νται σε κάθε γήπε­δο, όπου και να αγω­νι­ζό­μα­στε. H πίστη μας στον τελι­κό σκο­πό της κατά­κτη­σης του 48ου πρω­τα­θλή­μα­τος και του 29ου Κυπέλ­λου είναι ακλόνητη».

Σημειώ­νε­ται ότι μετά το τέλος του κυρια­κά­τι­κου ντέρ­μπι Πανα­θη­ναϊ­κός-Ολυ­μπια­κός, κατά την διάρ­κεια δηλώ­σε­ών του στην τηλε­ό­ρα­ση το μέλος του ΔΣ της πει­ραιώ­τι­κης ΠΑΕ Γιάν­νης Βρέν­τζος είχε προ­τεί­νει την απο­χώ­ρη­ση της ομά­δας από την Super League.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο