Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Επιτυχημένη Εκδήλωση Αλληλεγγύης Στον Παλαιστινιακό Λαό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Και Έναρξη Του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Με μια όμορ­φη εκδή­λω­ση αλλη­λεγ­γύ­ης στο λαό της Παλαι­στί­νης, στο γήπε­δο «Τ. Χαρα­λα­μπί­δης» του Δήμου Χαϊ­δα­ρί­ου, το ΠΑΜΕ εξέ­φρα­σε την στα­θε­ρή του στή­ρι­ξη στον αγώ­να του Παλαι­στι­νια­κού λαού ενώ δόθη­κε και η έναρ­ξη του 12ου Εργα­τι­κού Πρω­τα­θλή­μα­τος Ποδο­σφαί­ρου της Γραμ­μα­τεί­ας Νέων του ΠΑΜΕ.

pame12

Στην εκδή­λω­ση παρα­βρέ­θη­καν και απεύ­θυ­ναν χαι­ρε­τι­σμό ο πρέ­σβης της Παλαι­στί­νης, Μαρουάν Του­μπά­σι, ο ΓΓ της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομο­σπον­δί­ας, Γιώρ­γος Μαυ­ρί­κος και ο δήμαρ­χος Χαϊ­δα­ρί­ου, Μιχά­λης Σελέ­κος. Ταυ­τό­χρο­να ακού­στη­κε ηχο­γρα­φη­μέ­νο μήνυ­μα προς τους εργα­ζό­με­νους της Ελλά­δας από τον Μπα­σίμ Ταμί­μι, πατέ­ρα της 17χρονης παλαι­στί­νιας Αχέντ Ταμί­μι που βρί­σκε­ται φυλα­κι­σμέ­νη στις φυλα­κές του Ισραήλ.

pame1

Το Εργα­τι­κό Τουρ­νουά ξεκί­νη­σε με φιλι­κό αγώ­να μετα­ξύ της Ένω­σης Παλαι­στι­νί­ων Φοι­τη­τών Αθή­νας και Ομά­δας Νέων Εργα­ζο­μέ­νων. Μετά το τέλος του φιλι­κού αγώ­να έγι­νε η παρου­σί­α­ση των 88 ομά­δων που θα μετέ­χουν στο πρω­τά­θλη­μα, καθώς και η κλή­ρω­ση των ομί­λων της Α’ φάσης.

pame4

Λόγω των εξε­λί­ξε­ων και της ιμπε­ρια­λι­στι­κής επί­θε­σης ενά­ντια στη Συρία, οι ομά­δες μπή­καν στο γήπε­δο κρα­τώ­ντας πανό που έγρα­φε «Οι Ιμπε­ρια­λι­στές τη Γη Ξανα­μοι­ρά­ζουν-Με των Λαών το Αίμα τα Σύνο­ρα Χαρά­ζουν» ενώ η Γραμ­μα­τεία Νέων κάλε­σε σε μαζι­κή συμ­με­το­χή στο Συλ­λα­λη­τή­ριο του ΠΑΜΕ την Τρί­τη 17 Απρί­λη, στις 7μμ στο Σύνταγ­μα, ενά­ντια στο νέο ιμπε­ρια­λι­στι­κό έγκλημα.

pame6

pame7

pame8

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο