Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Φωτογραφικό υλικό από αποστολές — εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη

Το ταξι­κό εργα­τι­κό κίνη­μα δια­χρο­νι­κά, από την ίδρυ­σή του, στέ­κε­ται στο πλευ­ρό του αγω­νι­ζό­με­νου Παλαι­στι­νια­κού λαού για ένα ελεύ­θε­ρο κρά­τος με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερουσαλήμ.

 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Φωτο­γρα­φί­ες από αντι­προ­σω­πεί­ες του ΠΑΜΕ στη Ραμά­λα, στη Γάζα και σε άλλες περιο­χές και δρά­σεις αλλη­λεγ­γύ­ης στην Ελλάδα.

Τελ Αβίβ: Κοι­νή δια­δή­λω­ση Ισραη­λι­νών και Παλαι­στι­νί­ων απαι­τώ­ντας να στα­μα­τή­σει ο πόλεμος

 Δώσαμε την υπόσχεσή μας
και το λόγο μας τον κρατάμε:

Με την Παλαιστίνη
__ως τη λευτεριά.

  • Απο­στο­λή του ΠΑΜΕ στη Ραμά­λα 22 Σεπτέμ­βρη 2003.
  • Απο­στο­λή του ΠΑΜΕ στη Ραμά­λα 9 Γενά­ρη 2009 και συμ­με­το­χή στη δια­δή­λω­ση που οργά­νω­σε η Γενι­κή Ένω­ση Παλαι­στι­νί­ων Εργα­τών με το σύν­θη­μα «Αλλη­λεγ­γύη στον λαό της Παλαι­στί­νης — Λευ­τε­ριά στην Παλαιστίνη».
  • Απο­στο­λή του ΠΑΜΕ στη Γάζα 11 Ιού­νη 2013.

Αντι­προ­σω­πεία του ΠΑΜΕ στην Παλαι­στί­νη 6 Φλε­βά­ρη 2018 και επί­σκε­ψη στην οικο­γέ­νεια Ταμί­μι, όπου η κόρη Αχέντ Ταμί­μι και η μητέ­ρα βρί­σκο­νταν φυλα­κι­σμέ­νες στο Ισραήλ.

Κινη­το­ποί­η­ση στα γκι­σέ της ισραη­λι­νής αερο­πο­ρι­κής εται­ρεί­ας EL AL, στο αερο­δρό­μιο «Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος», στις 14 Ιού­λη 2010, με απο­τέ­λε­σμα να καθυ­στε­ρή­σει η πτή­ση 542 από Αθή­να για Τελ Αβίβ. Η ενέρ­γεια αυτή ήταν στο πλαί­σιο της διε­θνούς εκστρα­τεί­ας της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομο­σπον­δί­ας ενά­ντια στον συνε­χι­ζό­με­νο απο­κλει­σμό της Γάζας από την κυβέρ­νη­ση του Ισρα­ήλ, που έχει την υπο­στή­ρι­ξη των Αμε­ρι­κα­νών και Ευρω­παί­ων ιμπεριαλιστών.

17 Απρί­λη 2012, κινη­το­ποί­η­ση ΠΑΜΕ — ΠΣΟ για την Παλαι­στί­νη, στην πρε­σβεία του Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ μαζί με συν­δι­κά­τα στις 29 Ιού­λη 2014 πραγ­μα­το­ποί­η­σαν δια­μαρ­τυ­ρία μπρο­στά στα γκι­σέ των ισραη­λι­νών αερο­γραμ­μών της εται­ρεί­ας EL — AL. Κατήγ­γει­λαν τις συνε­χι­ζό­με­νες δολο­φο­νι­κές επι­δρο­μές του Ισρα­ήλ σε βάρος του Παλαι­στι­νια­κού λαού, με τη στή­ρι­ξη των ΗΠΑ και της Ευρω­παϊ­κής Ένωσης.

Το ΠΑΜΕ, Ομο­σπον­δί­ες και Συν­δι­κά­τα πραγ­μα­το­ποί­η­σαν στις 31 Ιού­λη 2014 ποδο­σφαι­ρι­κό αγώ­να αλλη­λεγ­γύ­ης στον λαό της Παλαι­στί­νης, στο Δημο­τι­κό Αθλη­τι­κό Κέντρο «Εύα Χρι­στο­δού­λου» στο Μπα­ρου­τά­δι­κο στο Αιγάλεω.

Φιλο­ξε­νία παι­διών από την Παλαι­στί­νη 31 Οκτώ­βρη 2004 — Χαι­ρε­τι­σμός ενός από αυτά στην Εκδή­λω­ση Διε­θνι­στι­κής Αλλη­λεγ­γύ­ης στο Σπόρτιγκ.

Φιλο­ξε­νία παι­διών από την Παλαι­στί­νη στην Ελλάδα:

  • 31 Οκτώ­βρη 2004
  • 15 Σεπτέμ­βρη 2005
  • 25 Οκτώ­βρη 2008

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο