Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2021: Ανακοινώνονται αύριο οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πανελ­λή­νιες 2021: Οι βαθ­μο­λο­γί­ες των Πανελ­λα­δι­κών Εξε­τά­σε­ων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα αναρ­τη­θούν, αύριο Παρα­σκευή 9–7‑2021, μετά τις 13:00, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, ανα­κοί­νω­σε το υπουρ­γείο Παιδείας.

Διευ­κρι­νί­ζε­ται ότι οι κατα­στά­σεις που θα αναρ­τη­θούν στα Λύκεια θα περιέ­χουν μόνο τον κωδι­κό κάθε υπο­ψη­φί­ου και τα βαθ­μο­λο­γι­κά του στοι­χεία ανά εξε­τα­ζό­με­νο μάθη­μα και όχι τα ονο­μα­στι­κά του στοιχεία.

Ταυ­τό­χρο­να, όλοι οι υπο­ψή­φιοι θα μπο­ρούν να βρί­σκουν τη βαθ­μο­λο­γία τους στην ιστο­σε­λί­δα https://results.it.minedu.gov.gr πλη­κτρο­λο­γώ­ντας τον 8‑ψήφιο κωδι­κό τους και τους 4 αρχι­κούς χαρα­κτή­ρες από το επώ­νυ­μο, το όνο­μα, το πατρώ­νυ­μο και το μητρώ­νυ­μο του υπο­ψη­φί­ου σε κεφα­λαί­ους ελλη­νι­κούς χαρακτήρες.

Φέτος, οι υπο­ψή­φιοι μπο­ρούν να λάβουν τη βαθ­μο­λο­γία τους και με γρα­πτό μήνυ­μα SMS στο κινη­τό τους τηλέ­φω­νο, εφό­σον το έχουν ήδη αιτη­θεί στην ειδι­κή εφαρ­μο­γή του Υπουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των, μέσω της Ενιαί­ας Ψηφια­κής Πύλης Δημό­σιας Διοί­κη­σης gov.gr.

Επι­ση­μαί­νε­ται, ότι το νέο κανά­λι της ενη­μέ­ρω­σης μέσω κινη­τού τηλε­φώ­νου λει­τουρ­γεί ανε­ξάρ­τη­τα από την ανάρ­τη­ση των απο­τε­λε­σμά­των στις σχο­λι­κές μονά­δες, η οποία θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί και φέτος κανο­νι­κά καθώς και στην εφαρ­μο­γή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr.

Θα ακο­λου­θή­σει νεό­τε­ρο δελ­τίο τύπου για την ανα­κοί­νω­ση απο­τε­λε­σμά­των στα ειδι­κά μαθή­μα­τα πανελ­λα­δι­κών εξε­τά­σε­ων 2021, καθώς και για την έναρ­ξη συμπλή­ρω­σης του Μηχα­νο­γρα­φι­κού Δελτίου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι κατά την ημέ­ρα λει­τουρ­γί­ας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρ­τη­ση της βαθ­μο­λο­γί­ας οι υπο­ψή­φιοι που δεν έχουν απο­κτή­σει κωδι­κό ασφα­λεί­ας (password) για το Μηχα­νο­γρα­φι­κό Δελ­τίο, θα μπο­ρούν εκεί­νη την ημέ­ρα να ζητή­σουν να τους αποδοθεί.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο