Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παραδόθηκε η 38χρονη για την επίθεση στο σύζυγό της με καυστικό υγρό

Παρα­δό­θη­κε στις αστυ­νο­μι­κές αρχές του Ηρα­κλεί­ου η 38χρονη γυναί­κα που σε βάρος της είχε εκδο­θεί ένταλ­μα σύλ­λη­ψης για την επί­θε­ση με καυ­στι­κό υγρό κατά του συζύ­γου της τα ξημε­ρώ­μα­τα του Σαββάτου.

Σημειώ­νε­ται πως η Αστυ­νο­μία την ανα­ζη­τού­σε αλλά «εμφα­νί­στη­κε» 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι εις βάρος της έχει ασκη­θεί δίω­ξη, από τον Εισαγ­γε­λέα Ηρα­κλεί­ου, για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας από πρό­θε­ση σε ήρε­μη ψυχι­κή κατάσταση.

Ο συνή­γο­ρος της 38χρονης Από­στο­λος Λύτρας σε δηλώ­σεις του ανέ­φε­ρε ότι η παρά­δο­ση της 38χρονης είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί και είχαν ενη­με­ρω­θεί οι αρχές. Ο κ. Λύτρας ανέ­φε­ρε ότι η 38χρονη ισχυ­ρί­ζε­ται ότι επρό­κει­το για μια μικρή ποσό­τη­τα υγρού, το οποίο πάντως όπως τόνι­σε δεν ήταν βιτριό­λι, αλλά καθαριστικό.

«Το μόνο που μου έχει μετα­φέ­ρει είναι ότι έχουν ακου­στεί αρκε­τά πράγ­μα­τα τα οποία δεν στέ­κουν με την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα. Το συγκε­κρι­μέ­νο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελά­χι­στης ποσό­τη­τας και είναι καθα­ρι­στι­κό. Ουσια­στι­κά καμία σχέ­ση με βιτριό­λι που έχει ακου­στεί» ανέ­φε­ρε ο κ. Λύτρας, ο οποί­ος στις δηλώ­σεις του πρό­σθε­σε ότι πρό­κει­ται για «μία κακο­ποι­η­μέ­νη γυναί­κα, από τα λεγό­με­νά της. Έχει δεχθεί αρκε­τές φορές ξυλο­δαρ­μούς από τον σύζυ­γό της και μάλι­στα την ημέ­ρα που υπήρ­χε το ραντε­βού στο ξενο­δο­χείο , δεν θέλω ακό­μα να το πω θα το ανα­φέ­ρει η ίδια , έγι­νε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».

 

Η φόνισ­σα, Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο