Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Απο­χω­ρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η βου­λευ­τής Β’ Πει­ραιά, Θεο­δώ­ρα Μεγα­λο­οι­κο­νό­μου η οποία είχε εκλε­γεί με την Ένω­ση Κεντρώ­ων και εσχά­τως προ­σχώ­ρη­σε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Μεγα­λο­οι­κο­νό­μου απέ­στει­λε επι­στο­λή προς τον πρό­ε­δρο της Βου­λής, Νίκο Βού­τση στην οποία ανα­κοι­νώ­νει ότι δεν μετέ­χει πλέ­ον στην Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα του ΣΥΡΙΖΑ και παρα­μέ­νει ανε­ξάρ­τη­τη βου­λευ­τής. Ωστό­σο, δεν διευ­κρι­νί­ζει τους λόγους της παραί­τη­σής της.

Η από­φα­σή της, λίγες ημέ­ρες μετά τη βαριά ήττα, δεν προ­κα­λεί έκπλη­ξη, ούτε είναι ανε­ξάρ­τη­τη από το «μετα­γρα­φι­κό παζά­ρι» που ξεκί­νη­σε από τις αρχές του έτους, με ευκαι­ρια­κού τύπου μετα­κι­νή­σεις από το ένα κόμ­μα στο άλλο, δεδο­μέ­νου ότι εκλεί­πουν οι δια­φο­ρές μετα­ξύ τους. Η κυρία Μεγα­λο­οι­κο­νό­μου στο πρό­σφα­το παρελ­θόν είχε υπο­στη­ρί­ξει με θέρ­μη τον πρω­θυ­πουρ­γό, υπε­ρα­σπι­ζό­με­νη τη «λεβε­ντιά» του ένα­ντι των άλλων πολι­τι­κών αρχη­γών, ενώ μάλι­στα είχε φτιά­ξει τρα­γού­δι για να τον… εξυμνήσει.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο