Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερίκος

Παραι­τή­θη­κε από το δικα­στι­κό Σώμα ο αντι­πρό­ε­δρος του Αρεί­ου Πάγου και πρό­ε­δρος του Α1 Τμή­μα­τος του ανω­τά­του πολι­τι­κού δικα­στη­ρί­ου, Χρή­στος Τζανερίκος.

Ο αντι­πρό­ε­δρος του Αρεί­ου Πάγου, ο οποί­ος επρό­κει­το να προ­ε­δρεύ­σει του Α1 Τμή­μα­τος που θα κρί­νει τη νομι­μό­τη­τα συμ­με­το­χής στις εκλο­γές όλων των κομ­μά­των και του κόμ­μα­τος Έλλη­νες που έχει ιδρύ­σει ο Ηλί­ας Κασι­διά­ρης, προ­έ­βη σε παραί­τη­ση μετά τις αντι­δρά­σεις που προ­κά­λε­σε η δημό­σια τοπο­θέ­τη­σή του για τη νομο­θε­τι­κή ρύθ­μι­ση της κυβέρ­νη­σης, ενώ ο ίδιος θα συμ­με­τεί­χε και επρό­κει­το να κρί­νει επ’ αυτής.

Μετά την παραί­τη­ση του κ. Τζα­νε­ρί­κου, την προ­ε­δρία του Α1 Τμή­μα­τος που θα απο­φα­σί­σει για την ανα­κή­ρυ­ξη των κομ­μά­των, μετα­ξύ των οποί­ων αυτού του Ηλία Κασι­διά­ρη, θα ανα­λά­βει η αρχαιό­τε­ρη αρε­ο­πα­γί­της, κ. Ευδο­ξία Κιουπτσίδου.

Η πρό­ε­δρος του Αρεί­ου Πάγου Μαρία Γεωρ­γί­ου, η οποία παρέ­λα­βε την παραί­τη­ση του κ. Τζα­νε­ρί­κου, θα την κρα­τή­σει καθώς υπάρ­χει από τον νόμο προ­θε­σμία ενός μηνός αν ο παραι­τη­θείς ανώ­τα­τος δικα­στι­κός θελή­σει να ανακαλέσει.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι στο τέλος του ερχό­με­νου Ιου­νί­ου ο κ. Τζα­νε­ρί­κος θα έβγαι­νε στη σύνταξη.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο