Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε η «μητέρα» Ρούλα Πισπιρίγκου — «Εργάζεται σε φαρμακαποθήκη ο Μάνος Δασκαλάκης»

Προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θεί τη Δευ­τέ­ρα έλα­βε η «μητέ­ρα» Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου, η οποία κατη­γο­ρεί­ται για ανθρω­πο­κτο­νία από πρό­θε­ση της 9χρονης κόρης της Τζωρ­τζί­νας, και σήμε­ρα το πρωί βρέ­θη­κε ενώ­πιον του εισαγγελέα.

Με πρω­το­φα­νή μέτρα ασφα­λεί­ας μετα­φέρ­θη­κε από το κτί­ριο της εισαγ­γε­λί­ας στο ανα­κρι­τι­κό γρα­φείο. Αστυ­νο­μι­κοί των ΜΑΤ έκα­ναν κλοιό με τις ασπί­δες γύρω από την κατη­γο­ρου­μέ­νη, η οποία μετα­φέρ­θη­κε πεζή από την εισαγ­γε­λία στο γρα­φείο της 18ης ανακρίτριας.

Δεκά­δες πολί­τες που έχουν συγκε­ντρω­θεί στα δικα­στή­ρια, φώνα­ζαν υβρι­στι­κά σχό­λια ενα­ντί­ον της. Πολί­τες που βρέ­θη­καν στο σημείο την απο­δο­κί­μα­σαν φωνά­ζο­ντας «για­τί» και «σκύ­λα, φόνισ­σα, ομο­λό­γη­σε!», ενώ αρκε­τοί την καλού­σαν να ομο­λο­γή­σει για να λυτρωθεί.

«Εργάζεται σε φαρμακαποθήκη ο Μάνος Δασκαλάκης»

Το ερώ­τη­μα από πού προ­μη­θεύ­τη­κε τη χημι­κή ουσία κετα­μί­νη η Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου έρχε­ται να εξε­τα­στεί υπό το πρί­σμα της πλη­ρο­φο­ρί­ας ότι ο πατέ­ρας των παι­διών και σύζυ­γος της Ρού­λας δου­λεύ­ει σε φαρ­μα­κα­πο­θή­κη της Πάτρας!!!

Πλη­ρο­φο­ρία που αν επα­λη­θευ­τεί θα δώσει άλλη διά­στα­ση στην έρευ­να για το αν είχε συνερ­γούς η Ρού­λα, ποιους και με ποιο τρό­πο τη βοή­θη­σαν στο να δολο­φον­νή­σει τα τρία παι­διά της. Ανα­φε­ρό­αμ­στε στα τρία παι­διά δεδο­μέ­νου ότι ουδείς πλέ­ον έχει αμφι­βο­λία ότι είναι η φόνισ­σα και των τριών παιδιών.

Σύμ­φω­να με την ΕΡΤ, υπάρ­χουν πλη­ρο­φο­ρί­ες πως η Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου προ­μη­θεύ­τη­κε την κετα­μί­νη από φαρ­μα­κα­πο­θή­κη της Πάτρας, στην οποία φέρε­ται να εργά­ζε­ται ή εργα­ζό­ταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκα­λά­κης σε δήλω­σή του το βρά­δυ της Τετάρ­της για την άσκη­ση ποι­νι­κής δίω­ξης στην 33χρονη ανέ­φε­ρε στον ΑLPHA: «Πριν από λίγο που μιλή­σα­με, δεν ισχύ­ει κάτι τέτοιο. Δεν γνω­ρί­ζω, θα επι­κοι­νω­νή­σω και θα δω. Δεν γνω­ρί­ζω κάτι». Σε ερώ­τη­ση για το αν είχαν γίνει ενο­χλή­σεις από την αστυ­νο­μία, απά­ντη­σε «από κανέ­ναν και είμαι στη δου­λειά αυτή τη στιγμή».

Παράλ­λη­λα, η δημο­σιο­γρά­φος Ζήνα Κου­τσε­λί­νη δήλω­σε το πρωί στον ALPHA πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στη­ρί­ζει μέχρι αυτή τη στιγ­μή και θεω­ρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προ­σπα­θεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες».

Σιω­πη­λή, χωρίς να λυγί­σει και να ομο­λο­γή­σει, παρέ­μει­νε κατά τη διάρ­κεια όλης της νύχτας στη ΓΑΔΑ η  Ρού­λα Πισπιρίγκου.

Η Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου, παρέ­μει­νε από το από­γευ­μα της Τετάρ­της έως σήμε­ρα το πρωί στον 11ο όρο­φο της ΓΑΔΑ, όπου ήταν γενι­κά ανέκ­φρα­στη, αλύ­γι­στη και δεν είπε το παρα­μι­κρό στους αστυ­νο­μι­κούς, ενώ επέ­με­νε πως δεν έχει καμία ανά­μι­ξη στον θάνα­το της 9χρονης Τζωρ­τζί­νας. Οι αστυ­νο­μι­κοί του Τμή­μα­τος Ανθρω­πο­κτο­νιών ανα­μέ­νουν πως η 33χρονη θα “λυγί­σει” και θα ομο­λο­γή­σει μέσα στις επό­με­νες ημέρες.

Συνο­μι­λία με τη Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου είχε ο δικη­γό­ρος Από­στο­λος Λύτρα κατά την οποία της ανα­κοί­νω­σε και την παραί­τη­σή του. Εκεί­νη αρνή­θη­κε κατη­γο­ρη­μα­τι­κά ότι είναι η δολο­φό­νος του παι­διού της.

“Μα βρέ­θη­κε δηλη­τή­ριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθε­λε να της κάνει κακό; Ο για­τρός; Οι νοση­λευ­τές;”, φέρε­ται να είπε ο κ. Λύτρας, με τη Ρού­λα Πισπι­ρί­γκου να μην απαντά

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο