Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ — Ατέλειωτο — φαντασμαγορικό — πάρτι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε απο­θε­ω­τι­κή και φαντα­σμα­γο­ρι­κή ατμό­σφαι­ρα, με χιλιά­δες βεγ­γα­λι­κά και αστα­μά­τη­τα φωτο­ρυθ­μι­κά έγι­νε η απο­νο­μή του επά­θλου του φετι­νού πρω­τα­θλή­μα­τος στον ΠΑΟΚ, σε μια παλ­λό­με­νη από ξέφρε­νο ενθου­σια­σμό Τούμπα.

Μέσα σε μια φαντα­σμα­γο­ρι­κή τελε­τή, σχε­δόν χολ­λυ­γου­ντια­νή, με laser και ηχη­τι­κά, με σκη­νο­θε­τι­κή επι­μέ­λεια, φωτο­ρυθ­μι­κά και τερά­στιες γιγα­ντο­ο­θο­νες γιορ­τά­στη­κε στην Τού­μπα η κατά­κτη­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος από τον ΠΑΟΚ.

Χιλιά­δες φιλά­θλων παρα­κο­λού­θη­σαν από γιγα­ντο­ο­θό­νη την τελε­τή της απο­νο­μής στην ειδι­κή εξέ­δρα που στή­θη­κε στην Πλα­τεία Λευ­κού Πύρ­γου, ενώ αργό­τε­ρα οι πρω­τα­θλη­τές ανέ­βη­καν σε ειδι­κά δια­μορ­φω­μέ­νο διώ­ρο­φο ανοι­xτό λεω­φο­ρείο, με προ­ο­ρι­σμό το κέντρο της πόλης, και το Λευ­κό Πύρ­γο, εκεί που η νύχτα έγι­νε μέρα με τα χιλιά­δες βεγ­γα­λι­κά και πυρο­τε­χνή­μα­τα να εκτο­ξεύ­ο­νται κάθε στιγ­μή στον ουρα­νό και με τους ηχη­τι­κούς μηχα­νι­σμούς να κρα­τούν στο “πόδι” όλη την πόλη.

O τρί­τος τίτλος του ΠΑΟΚ και πρώ­τος μετά από 34 χρό­νια ανα­δεί­χθη­κε με ξεχω­ρι­στό τρό­πο, από ειδη­σε­ο­γρα­φι­κά πρα­κτο­ρεία, εφη­με­ρί­δες και κορυ­φαί­ες ιστο­σε­λί­δες της Ευρώ­πης και των ΗΠΑ.

H μεγα­λύ­τε­ρη καθη­με­ρι­νή εφη­με­ρί­δα των ΗΠΑ, Washington Post σε σχε­τι­κή αντα­πό­κρι­σή της, ανα­φέ­ρει: «Οι φίλα­θλοι του ΠΑΟΚ πανη­γύ­ρι­σαν τον πρώ­το τίτλο μετά από 34 χρό­νια», ενώ παρέ­θε­σε δηλώ­σεις του Γιώρ­γου Κού­δα αλλά και φιλά­θλων από την χθε­σι­νή γιορ­τή  στη Θεσσαλονίκη.

Το Reuters, σε τηλε­γρά­φη­μά του σημεί­ω­σε: «Ο ΠΑΟΚ νίκη­σε τον Λεβα­δεια­κό και κατέ­κτη­σε τον τίτλο στην Ελλά­δα μετά 34 χρόνια».

PAOK45 paok443 paok444 paok446 paok447 paok448 paok449 paok450 paok451 paok452 paok454()

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο