Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πύργος: Νεκρή η συνοδηγός του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σορός γυναί­κας εντο­πί­στη­κε, σύμ­φω­να με την Πυρο­σβε­στι­κή, κατά την διάρ­κεια των ερευ­νών για την ανεύ­ρε­ση του αυτο­κι­νή­του που παρα­σύρ­θη­κε χθες το βρά­δυ από ορμη­τι­κά νερά χει­μάρ­ρου, στην περιο­χή Πλου­το­χώ­ρι, του Δήμου Ανδρί­τσαι­νας-Κρε­στέ­νων, στην Ηλεία.

Η σορός της γυναί­κας εντο­πί­στη­κε στην περιο­χή του Πλου­το­χω­ρί­ου, ενώ συνε­χί­ζο­νται στην περιο­χή οι έρευ­νες των πυρο­σβε­στών και των ομά­δων της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ.

Kινη­το­ποί­η­ση έχει σημά­νει στην Ηλεία μετά την παρά­συρ­ση αυτο­κι­νή­του από ορμη­τι­κά νερά λόγω της έντο­νης βρο­χό­πτω­σης. Το ζευ­γά­ρι φέρε­ται να επι­χεί­ρη­σε να δια­σχί­σει το γεφύ­ρι στην είσο­δο του χωριού και παρα­σύρ­θη­κε από τα ορμη­τι­κά νερά. Τριά­ντα μέτρα πριν τη γέφυ­ρα, τα νερά παρέ­συ­ραν το όχη­μα στην αρι­στε­ρή πλευ­ρά του δρό­μου όπου σφή­νω­σε πάνω σε ένα κρά­σπε­δο, με απο­τέ­λε­σμα να μην ανοί­γει η πόρ­τα του οδηγού.

Η πίε­ση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέ­τρε­πε την πόρ­τα της συνο­δη­γού να ανοί­ξει. Άμε­σα ζήτη­σαν βοή­θεια και μεγά­λα οχή­μα­τα του δήμου ξεκί­νη­σαν για το σημείο. Αλλά, το κρά­σπε­δο δεν άντε­ξε την πίε­ση, έσπα­σε και το αυτο­κί­νη­το έπε­σε στον χείμαρρο.

Κατά τη διάρ­κεια της νύχτας οι πυρο­σβέ­στες ερευ­νού­σαν κάτω από αντί­ξο­ες συν­θή­κες την περιο­χή, ώστε να εντο­πί­σουν το αυτο­κί­νη­το με τους επι­βαί­νο­ντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο