Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σήμερα, ψηφίζουμε ΚΚΕ για τις ανάγκες μας, για τη ζωή που μας αξίζει

Σήμε­ρα διεκ­δι­κούν την ψήφο μας, το ΚΚΕ και από την άλλη κόμ­μα­τα που στή­ρι­ξαν μνη­μό­νια, κόμ­μα­τα που ψήφι­σαν χωρίς κανέ­ναν ενδοια­σμό, χωρίς οίκτο, νόμους που τσά­κι­σαν τη ζωή μας  και κόμ­μα­τα ακρο­δε­ξιά — φασιστικά.

Σήμε­ρα, ψηφί­ζου­με εμείς και λέμε ότι δεν μπο­ρού­με να ζήσου­με με ψίχου­λα. Ψηφί­ζου­με για όλα όσα δικαιού­μα­στε και μας το έχουν στε­ρή­σει. Ψηφί­ζου­με το κόμ­μα που δεν έκα­νε ούτε εκα­το­στό πίσω από τη γραμ­μή υπε­ρά­σπι­σης της ζωής και των δικαιω­μά­των και της ζωής μας. Το κόμ­μα που προ­τάσ­σει τις ανά­γκες μας, τις ανά­γκες του λαού, το ΚΚΕ και όχι αυτούς που τόσα χρό­νια ψήφι­ζαν τον ενα νόμο μετά τον άλλο για τις ανά­γκες του κεφαλαίου.

Σήμε­ρα ψηφί­ζου­με ΚΚΕ, για να δώσου­με βήμα και στη Βου­λή για τις δικές μας διεκ­δι­κή­σεις και με προ­τά­σεις νόμου.

Σήμε­ρα ψηφί­ζου­με ΚΚΕ, ενι­σχύ­ου­με τη μόνη ΔΥΝΑΜΗ που θα μας δώσει ΔΥΝΑΜΗ.

Σήμε­ρα, ψηφί­ζου­με ΚΚΕ, για­τί από αύριο έχου­με αγώ­νες… Αντί­στα­σης στα νέα μέτρα που θα συζη­τιού­νται ήδη στις 8 Ιού­λη στην ΕΕ. Αντε­πί­θε­σης για να διεκ­δι­κή­σου­με τις σύγ­χρο­νες εργα­τι­κές — λαϊ­κές ανά­γκες. Αλλά και αγώ­νες για την προ­ο­πτι­κή, για μια ζωή που μας αξί­ζει, με το λαό στην εξου­σία και ιδιο­κτή­τη του πλού­του που παράγει

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο