Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός βρέθηκε ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού

Ο Γκα­νέ­ζος ποδο­σφαι­ρι­στής Κρι­στιάν Ατσού βρέ­θη­κε νεκρός κάτω από το κτί­ριο όπου έμε­νε στη νότια Τουρ­κία μετά τον τερά­στιο σει­σμό της περα­σμέ­νης εβδο­μά­δας, όπως δήλω­σε ο Τούρ­κος μάνα­τζερ  του πρώ­ην εξτρέμ της Τσέλσι.

 «Το άψυ­χο σώμα του Ατσού βρέ­θη­κε κάτω από τα ερεί­πια», είπε ο Μου­ράτ Ουζουν­μεχ­μέτ στους δημο­σιο­γρά­φους στο Χατάι, όπου βρέ­θη­κε το σώμα του αθλη­τή. «Προς το παρόν, εξα­κο­λου­θούν να ανα­σύ­ρουν περισ­σό­τε­ρα αντι­κεί­με­να. Βρέ­θη­κε και το τηλέ­φω­νό του.»

Σύμ­φω­να με τουρ­κι­κά ΜΜΕ, ο 31χρονος πρώ­ην παί­κτης της Τσέλ­σι και της Νιού­κα­στλ στην Αγγλία βρι­σκό­ταν κάτω από τα ερεί­πια της κατοι­κί­ας του, μίας πολυ­κα­τοι­κί­ας 12 ορό­φων που κατέρ­ρευ­σε από τον σεισμό.

Ο κατα­σκευα­στής της πολυ­τε­λούς κατοι­κί­ας που μετα­τρά­πη­κε σε ερεί­πιο, όπου πιστεύ­ε­ται ότι είναι θαμ­μέ­νοι 800 άνθρω­ποι, συνε­λή­φθη την περα­σμέ­νη εβδο­μά­δα καθώς προ­σπα­θού­σε να φύγει από την Τουρκία.

Ο Ατσού είχε εντα­χθεί στον τουρ­κι­κό σύλ­λο­γο Χατάι­σπορ τον Σεπτέμ­βριο, με έδρα την επαρ­χία Χατάι (νότια), κοντά στο επί­κε­ντρο του βίαιου σει­σμού που έπλη­ξε την Τουρ­κία στις 6 Φεβρουαρίου.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο