Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σετ περιποίησης νυχιών — ξεχάστε την κοσμητική τσάντα και τις δαπάνες

Η φρο­ντί­δα των νυχιών και οι περι­ποι­η­μέ­νες χέρια απο­τε­λούν το όνει­ρο κάθε γυναί­κας. Παρό­λο που οι επι­σκέ­ψεις στην αισθη­τι­κού είναι χαλά­ρω­ση, δεν πάντα έχου­με τον χρό­νο ή τα χρή­μα­τα για τακτι­κές θερα­πεί­ες. Γι’ αυτό αξί­ζει να εξε­τά­σε­τε ένα δικό σας σετ νυχιών, που επι­τρέ­πει να ξεχά­σε­τε τα έξο­δα και να φρο­ντί­ζε­τε τα νύχια σας μόνες σας στην άνε­ση του σπι­τιού σας.

Σετ περιποίησης νυχιών — επένδυση στην ομορφιά σας

Απο­φα­σί­ζο­ντας να απο­κτή­σε­τε το δικό σας σετ περι­ποί­η­σης νυχιών, επεν­δύ­ε­τε όχι μόνο σε ένα όμορ­φο μανι­κιούρ, αλλά και στη δική σας άνε­ση, εξοι­κο­νο­μώ­ντας χρό­νο και χρή­μα­τα. Εδώ είναι μερι­κοί λόγοι για τους οποί­ους αξί­ζει να λάβε­τε υπό­ψη αυτό το βήμα:

  • Εξοι­κο­νό­μη­ση χρό­νου και χρη­μά­των: Η επί­σκε­ψη σε αισθη­τι­κό δεν περι­λαμ­βά­νει μόνο τον χρό­νο της δια­δι­κα­σί­ας αλλά και τον χρό­νο που αφιε­ρώ­νε­ται για τη μετα­κί­νη­ση στο σαλό­νι και την ανα­μο­νή για τη σει­ρά σας. Επι­πλέ­ον, οι τακτι­κές επι­σκέ­ψεις σε αισθη­τι­κό μπο­ρούν να επι­βα­ρύ­νουν σημα­ντι­κά τον προϋπολογισμό.
  • Έλεγ­χος της στυ­λι­στι­κής δια­μόρ­φω­σης: Έχο­ντας το δικό σας σετ νυχιών, έχε­τε πλή­ρη έλεγ­χο της στυ­λι­στι­κής σας δια­μόρ­φω­σης. Μπο­ρεί­τε να πει­ρα­μα­τι­στεί­τε ελεύ­θε­ρα με χρώ­μα­τα, σχέ­δια και εφέ, δημιουρ­γώ­ντας μονα­δι­κά νύχια.
  • Δημιουρ­γία μονα­δι­κών στυ­λι­στι­κών: Με το σετ νυχιών μπο­ρεί­τε να πει­ρα­μα­τι­στεί­τε με διά­φο­ρα εφέ, δια­κο­σμή­σεις και τεχνικές.

Ποια εργαλεία πρέπει να περιλαμβάνει το σετ περιποίησης νυχιών;

Ένα καλά εξο­πλι­σμέ­νο σετ περι­ποί­η­σης νυχιών απο­τε­λεί το κλει­δί για απο­τε­λε­σμα­τι­κό και επαγ­γελ­μα­τι­κό μανι­κιούρ στην άνε­ση του σπι­τιού. Εδώ είναι μερι­κά βασι­κά εργα­λεία που πρέ­πει να περι­λαμ­βά­νο­νται στο σετ:

  • Λίμα νυχιών: Υπάρ­χουν διά­φο­ρα είδη λιμών, αλλά αξί­ζει να επι­λέ­ξε­τε έναν με λεπτή επι­φά­νεια που δια­μορ­φώ­νει απα­λά τα νύχια.

Κόπτες νυχιών: Η λεπί­δα των κοπτών πρέ­πει να είναι αιχ­μη­ρή και ακρι­βής. Χρη­σι­μεύ­ουν για το κόψι­μο των παρα­νυ­χι­δί­ων και των νυχιών.

Μπά­στου­να: Χρή­σι­μα για να τρο­χιά­σουν τα παρα­νυ­χί­δια και να αφαι­ρέ­σουν υπο­λείμ­μα­τα βερ­νι­κιού ή gel.

Βούρ­τσα νυχιών: Χρη­σι­μο­ποιεί­ται για τον καθα­ρι­σμό των νυχιών πριν από την εφαρ­μο­γή βερνικιού.

Βάση, βερ­νί­κι και top-coat: Αναμ­φί­βο­λα απα­ραί­τη­τα προ­ϊ­ό­ντα για τη δημιουρ­γία μακράς διάρ­κειας και όμορ­φου μανικιούρ.

Λάδι ή κρέ­μα περι­ποί­η­σης: Είναι σημα­ντι­κό να φρο­ντί­ζε­τε την κατά­στα­ση των νυχιών και των παρα­νυ­χι­δί­ων. Το λάδι ή η κρέ­μα περι­ποί­η­σης νυχιών βοη­θούν να δια­τη­ρη­θεί η κατάλ­λη­λη ενυδάτωση.

Χρω­μα­τι­στά βερ­νί­κια: Αν σας ενδια­φέ­ρει η ποι­κι­λία χρω­μά­των, αξί­ζει να επι­λέ­ξε­τε ένα σετ που περι­λαμ­βά­νει διά­φο­ρες απο­χρώ­σεις βερνικιών.

Αξε­σουάρ για δια­κό­σμη­ση: Αν σας αρέ­σουν οι δια­κο­σμη­τι­κές πινε­λιές στα νύχια, βεβαιω­θεί­τε ότι το σετ περι­λαμ­βά­νει αξε­σουάρ για τη δημιουρ­γία δια­φό­ρων εφέ.

Θήκη ή οργα­νω­τής: Ένα πρα­κτι­κό πρό­σθε­το στο σετ είναι μια θήκη ή ένας οργα­νω­τής, που επι­τρέ­πει την ταξι­νό­μη­ση και απο­θή­κευ­ση όλων των εργα­λεί­ων σε τάξη.

Σύνοψη

Η επέν­δυ­ση σε ένα δικό σας σετ περι­ποί­η­σης νυχιών είναι εγγύ­η­ση για ένα όμορ­φο και περι­ποι­η­μέ­νο μανι­κιούρ οποια­δή­πο­τε στιγ­μή. Αξί­ζει να επεν­δύ­σε­τε σε υψη­λής ποιό­τη­τας εργα­λεία που θα σας επι­τρέ­ψουν να φρο­ντί­ζε­τε τα νύχια σας επαγ­γελ­μα­τι­κά. Έτσι μπο­ρεί­τε να ξεχά­σε­τε τις δαπά­νες για επι­σκέ­ψεις στον κομ­μω­τή και να απο­λαμ­βά­νε­τε όμορ­φα νύχια στην άνε­ση του σπι­τιού σας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο