Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε βαριά και κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύντροφο της μητέρας

Σε βαριά και κρί­σι­μη κατά­στα­ση παρα­μέ­νει νοση­λευό­με­νο στη ΜΕΘ του Νοσο­κο­μεί­ου Παί­δων «Αγλα­ΐα Κυρια­κού» το 4χρονο αγό­ρι που μετα­φέρ­θη­κε άγρια κτυ­πη­μέ­νο από τα Μέγαρα.

Όπως ανα­φέ­ρει το νοσο­κο­μείο σε ιατρι­κό ανα­κοι­νω­θέν, «δια­πι­στώ­θη­κε επη­ρε­α­σμέ­νο επί­πε­δο συνεί­δη­σης και βαριά νευ­ρο­λο­γι­κή σημειο­λο­γία, δια­σω­λη­νώ­θη­κε αμέ­σως και υπε­βλή­θη σε απει­κο­νι­στι­κό έλεγ­χο όπου η αξο­νι­κή τομο­γρα­φία εγκε­φά­λου ανέ­δει­ξε υπο­σκλη­ρί­διο αιμά­τω­μα δεξιά και εγκε­φα­λι­κό οίδη­μα». Επί­σης, τονί­ζει πως άμε­σα «ετέ­θη σε αποϊ­δη­μα­τι­κή φαρ­μα­κευ­τι­κή αγω­γή και υπε­βλή­θη εκ νέου σε αξο­νι­κή τομο­γρα­φία εγκε­φά­λου με στα­θε­ρά ευρήματα».

Την ίδια ώρα στο νοσο­κο­μείο μετα­φέρ­θη­καν και τα τρία αδέλ­φια του 4χρονου, ηλι­κί­ας 11, 10 και οκτώ ετών, με εντο­λή του εισαγ­γε­λέα ανη­λί­κων Αθη­νών. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, το ένα έχει σπα­σμέ­νο χέρι και υπο­βάλ­λε­ται σε χει­ρουρ­γείο ενώ θα γίνουν σε όλα εξε­τά­σεις και από παι­δο­ψυ­χο­λό­γους αλλά και από ιατροδικαστές.

Παράλ­λη­λα συνε­χί­ζο­νται οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό και σύλ­λη­ψη του πατριού του παι­διού, που σύμ­φω­να με τη μητέ­ρα του ανή­λι­κου αυτός είναι ο δρά­στης του ξυλοδαρμού.

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο