Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε επίπεδο συναγερμού Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη από αύριο το πρωί

Σε επί­πε­δο συνα­γερ­μού Λάρι­σα, Θεσ­σα­λο­νί­κη, Ροδό­πη από αύριο το πρωί στις 06.00, σύμ­φω­να με τις δηλώ­σεις του υφυ­πουρ­γού Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Νίκου Χαρ­δα­λιά. Από τα μέτρα εξαι­ρού­νται για δύο ημέ­ρες, μέχρι τη Δευ­τέ­ρα στις 6 το πρωί οι χερ­σαί­ες, αερο­πο­ρι­κές και θαλάσ­σιες συγκοι­νω­νί­ες για λόγους προ­γραμ­μα­τι­σμού των πολιτών.

Ο υφυ­πουρ­γός πρό­σθε­σε ότι στη Θεσ­σα­λο­νί­κη υπάρ­χουν 1.955 ενερ­γά κρού­σμα­τα και 4.459 στε­νές επα­φές που βρί­σκο­νται σε καρα­ντί­να. Μέσος όρος ηλι­κί­ας τα 32,5 έτη. Στη Λάρι­σα υπάρ­χουν 343 ενερ­γά κρού­σμα­τα και 721 στε­νές επα­φές. Στη Ροδό­πη 217 ενερ­γά κρού­σμα­τα και 488 στε­νές επα­φές που βρί­σκο­νται σε καρα­ντί­να. Μέσος όρος ηλι­κί­ας τα 30 έτη.

Στο επί­πε­δο 3, «πορ­το­κα­λί» ανε­βαί­νουν από αύριο οι ΠΕ Πέλ­λας, Έβρου, Δρά­μας, Ξάν­θης, Κιλ­κίς, Καβά­λας, Πιε­ρί­ας, Ημα­θί­ας, Χαλκιδικής.

Αυτό είναι το πλέγ­μα των μέτρων σε περιο­χές Αυξη­μέ­νου Κιν­δύ­νου (Επί­πε­δο 4), δηλα­δή σε αυτές που στο χάρ­τη χρω­μα­τί­ζο­νται κόκκινες.

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο