Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη φυλακή 55χρονος για κατάχρηση της ανήλικης ανιψιάς του

Στη φυλα­κή οδη­γεί­ται 55χρονος μετά την κατα­δί­κη του σε 8ετή κάθειρ­ξη για ασελ­γείς πρά­ξεις σε βάρος της 16χρονης ανι­ψιάς του, τις οποί­ες κατέ­γρα­ψε με το κινη­τό του τηλέφωνο.

Το Μικτό Ορκω­τό Εφε­τείο Θεσ­σα­λο­νί­κης τον έκρι­νε ένο­χο για κατά­χρη­ση ανη­λί­κου και παρα­γω­γή και κατο­χή υλι­κού παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας, ενώ του ανα­γνώ­ρι­σε το ελα­φρυ­ντι­κό του πρό­τε­ρου σύν­νο­μου βίου. Πρω­τό­δι­κα είχε κατα­δι­κα­στεί σε συνο­λι­κή κάθειρ­ξη 10 ετών, αλλά είχε αφε­θεί ελεύ­θε­ρος ενό­ψει της δευ­τε­ρο­βάθ­μιας δίκης.

Σύμ­φω­να με το κατη­γο­ρη­τή­ριο, οι επί­δι­κες πρά­ξεις τελέ­στη­καν το Φεβρουά­ριο του 2018 σε πόλη της Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας, την ώρα που η 16χρονη (τότε) κοι­μό­ταν σε κου­κέ­τα, ενώ στο ίδιο δωμά­τιο βρι­σκό­ταν και η 12χρονη κόρη του κατη­γο­ρού­με­νου. Η δικο­γρα­φία ανα­φέ­ρε­ται σε τρία βίντεο που τρά­βη­ξε ο 55χρονος (σήμε­ρα) καταδικασθείς.

Η ανή­λι­κη απευ­θύν­θη­κε άμε­σα με καταγ­γε­λία στο «Χαμό­γε­λο του Παι­διού» και ακο­λού­θη­σε αστυ­νο­μι­κή έρευ­να.  Ο 55χρονος στην απο­λο­γία του αρνή­θη­κε τις πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο