Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις φυλακές οδηγούνται οι ναζί (ΦΩΤΟ)

Στις φυλα­κές, εκεί που ανή­κουν, οδη­γού­νται οι ναζι­στές της Χρυ­σής Αυγής. Από τη ΓΑΔΑ, όπου κρα­τού­νταν μετά την από­φα­ση του δικα­στη­ρί­ου, η ηγε­τι­κή ομά­δα και οι υπό­λοι­ποι χρυ­σαυ­γί­τες μετα­φέ­ρο­νται προς τις φυλα­κές που θα εκτί­σουν την ποι­νή τους.

Ο επι­κε­φα­λής της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Ν. Μιχα­λο­λιά­κος και σχε­δόν το σύνο­λο των υπό­λοι­πων ηγε­τι­κών στε­λε­χών της ναζι­στι­κής – εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης θα κρα­τη­θούν στις φυλα­κές Δομο­κού. Από το διευ­θυ­ντή­ριο της Χρυ­σής Αυγής, μόνο ο Αρτ. Ματ­θαιό­που­λος δεν θα οδη­γη­θεί στο Δομο­κό, αλλά στις φυλα­κές του Μαλανδρίνου.

Στο Μαλαν­δρί­νο θα πάνε επί­σης ο Γ. Ρου­πα­κιάς και ο συνο­δη­γός του αυτο­κι­νή­του του το βρά­δυ της δολο­φο­νί­ας, Γ. Καζαντζόγλου.

Από τους 39 κατα­δι­κα­σθέ­ντες, οι 27 θα κρα­τη­θούν στις φυλα­κές Δομο­κού, οι 4 στις φυλα­κές Μαλαν­δρί­νου, οι 5 στις φυλα­κές Τρι­κά­λων και η αστυ­νο­μι­κός Β. Πόπο­ρη στις γυναι­κεί­ες φυλα­κές Ελαιώ­να Θήβας. Ο Χρ. Παπ­πάς δια­φεύ­γει της σύλ­λη­ψης, ενώ ο Γ. Λαγός προς το παρόν καλύ­πτε­ται από την ασυ­λία του ευρωβουλευτή.

Κατά την διάρ­κεια της κρά­τη­σης τους δεν θα έρχο­νται σε επα­φή με άλλους κρα­τού­με­νους , ούτε θα έχουν επα­φή οι χρυ­σαυ­γί­τες που τα έχουν «τσου­γκρί­σει» μετα­ξύ τους.

Πηγή: 902.gr

xrusaugites metafora sti fulaki1 xrusaugites metafora sti fulaki2 xrusaugites metafora sti fulaki3 xrusaugites metafora sti fulaki4 xrusaugites metafora sti fulaki5 xrusaugites metafora sti fulaki6 xrusaugites metafora sti fulaki7 xrusaugites metafora sti fulaki8

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο