Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σοβα­ρές κατη­γο­ρί­ες για κατο­χή υλι­κού παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας αντι­με­τω­πί­ζει γνω­στός Έλλη­νας συγ­γρα­φέ­ας παι­δι­κών βιβλίων.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ο κατη­γο­ρού­με­νος συγ­γρα­φέ­ας παρα­μέ­νει από τις 18 Οκτω­βρί­ου 2022 προ­φυ­λα­κι­σμέ­νος στις φυλα­κές Τρί­πο­λης, έπει­τα από δικο­γρα­φία της Διεύ­θυν­σης Δίω­ξης Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος της ΕΛΑΣ.

Σε βάρος του ασκή­θη­κε από τον εισαγ­γε­λέα δίω­ξη σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος και μετά την απο­λο­γία του ενώ­πιον του ανα­κρι­τή κρί­θη­κε προφυλακιστέος.

Όπως ανα­φέ­ρουν αστυ­νο­μι­κές πηγές, κατά την διάρ­κεια έρευ­νας στο σπί­τι του, βρέ­θη­καν σε σκλη­ρό δίσκο περισ­σό­τε­ρα από 100 βίντεο με υλι­κό παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας σε ορι­σμέ­να από τα οποία πρω­τα­γω­νι­στούν παι­διά ηλι­κί­ας κάτω των 12 ετών.

Ενώ­πιον του ανα­κρι­τή ο συγ­γρα­φέ­ας φέρε­ται να ισχυ­ρί­στη­κε ότι κατέ­βα­σε τα συγκε­κρι­μέ­να αρχεία για «επαγ­γελ­μα­τι­κούς λόγους» με στό­χο να προ­χω­ρή­σει στην συγ­γρα­φή βιβλί­ου με σχε­τι­κό θέμα.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο