Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συναυλία Ειρήνης: Ο Ζαραλίκος «πετσόκοψε» τον Οικονόμου του ΣΚΑΪ και εκείνος τον μπλόκαρε…

Η αναγ­γε­λία της αντι­πο­λε­μι­κής συναυ­λί­ας την ερχό­με­νη Τρί­τη στα Προ­πύ­λαια, με την συμ­με­το­χή πάνω από 30 καλ­λι­τε­χνών, έχει ήδη προ­κα­λέ­σει αμόκ στους κόλ­πους του εγχώ­ριου αμερικανοτσολιαδισμού.

Ενο­χλού­νται από τον τίτλο «Συναυ­λία ειρή­νης» και το σύν­θη­μα «Ειρή­νη είναι η απά­ντη­ση όποια κι’ αν είναι η ερώ­τη­ση» και στά­ζουν χολή για τους συμ­με­τέ­χο­ντες καλ­λι­τέ­χνες, όπως έκα­ναν πριν μια εβδο­μά­δα με τη Νατάσ­σα Μποφίλιου…

Ανά­με­σα στους ΝΑΤΟ­τσο­λιά­δες που βρή­καν αφορ­μή να στά­ξουν δηλη­τή­ριο ήταν και ο γνω­στός φιλο­κυ­βερ­νη­τι­κός παρου­σια­στής του ΣΚΑΪ Δημή­τρης Οικο­νό­μου που σε ανάρ­τη­σή του στο Twitter έγρα­ψε: «Γίνε­ται που­θε­νά πόλε­μος και χρειά­ζε­ται συναυ­λία ειρή­νης σύντρο­φοι ή για να περ­νά­ει η ώρα».

Ανά­με­σα σε αυτούς που τους απά­ντη­σαν ήταν ο ηθο­ποιός και stand up κωμι­κός Χρι­στό­φο­ρος Ζαρα­λί­κος που, επι­συ­νά­πτο­ντας την αρλού­μπα του Δ. Οικο­νό­μου, έγραψε:

«Ο ιμπε­ρια­λι­στής τοτέμ των καπι­τα­λι­στών ολι­γαρ­χών Πού­τιν , κάνει επε­κτα­τι­κό πόλε­μο στην Ουκρα­νία σκο­τώ­νο­ντας αμά­χους και ισο­πε­δώ­νο­ντας πόλεις. Εσύ ξέρεις κάποιον Αλα­φού­ζο που μετα­φέ­ρει πετρέ­λαιο για λογα­ρια­σμό του Πού­τιν που κάνει όλα αυτά;;».

Επει­δή όμως ο κ. Οικο­νό­μου είναι ευαί­σθη­τος όταν ανα­φέ­ρο­νται στο αφε­ντι­κό του — και ακό­μη πιο «ευαί­σθη­τος» όταν απο­κα­λύ­πτο­νται αλή­θειες που τον ενο­χλούν- απο­φά­σι­σε να… μπλο­κά­ρει τον Ζαρα­λί­κο. Δημο­κρα­τι­κά και όμορ­φα, όπως ξέρουν καλά εκεί στον ΣΚΑΪ όταν πρό­κει­ται να ακου­στεί η αντί­θε­τη άποψη.

Άλλω­στε, ο Δ. Οικο­νό­μου και η εκπο­μπή του «Σήμε­ρα» έχουν και μια ιστο­ρία στην λογο­κρι­σία: Για όσους δεν θυμού­ναι, πριν απο έναν χρό­νο είχαν κόψει «στον αέρα» βου­λευ­τή του ΚΚΕ.

«Το πετ του Αλα­φού­ζου νομί­ζει πως μπο­ρεί να λέει τις μαλα­κί­ες του και εκτός στού­ντιο χωρίς να τρώ­ει φάπα», σχο­λί­α­σε ο Χρ. Ζαρα­λί­κος για το μπλο­κά­ρι­σμα του δημο­σιο­γρά­φου του ΣΚΑΪ.

Αντι­πο­λε­μι­κή συναυ­λία στις 29/3 στα Προ­πύ­λαια: Πάνω από 30 καλ­λι­τέ­χνες ενώ­νουν τις φωνές τους για την ειρήνη

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο