Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνελήφθη ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες

Η Αστυ­νο­μία προ­χώ­ρη­σε το Σάβ­βα­το (9/12) στη σύλ­λη­ψη 49χρονου ιδιο­κτή­τη κομ­μω­τη­ρί­ου στα Βρι­λήσ­σια με την κατη­γο­ρία της παρά­βα­σης επε­ξερ­γα­σί­ας δεδο­μέ­νων προ­σω­πι­κού χαρα­κτή­ρα και του νόμου περί εξαρ­τη­σιο­γό­νων ουσιών.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγ­γε­λία που έγι­νε στο τοπι­κό Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα έγι­νε έρευ­να στο χώρο του κομ­μω­τη­ρί­ου όπου εντο­πί­στη­καν κρυ­φές κάμε­ρες στις τουα­λέ­τες. Επι­πρό­σθε­τα οι αστυ­νο­μι­κοί βρή­καν μικρο­πο­σό­τη­τα ναρ­κω­τι­κών, ενώ προ­χώ­ρη­σαν σε κατά­σχε­ση υπο­λο­γι­στών και κινη­τών τηλεφώνων.

Ο 49χρονος κατέ­γρα­φε τις πελά­τισ­σες και τους πελά­τες αλλά και τους εργα­ζό­με­νους την ώρα που εκεί­νοι πήγαι­ναν στην τουαλέτα.

Επι­πρό­σθε­τα, την επό­με­νη μέρα, δηλα­δή την Κυρια­κή (10/12), πήγε στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Βρι­λησ­σί­ων η σύζυ­γος του 49χρονου και κατάγ­γει­λε ότι βρή­κε δύο κρυ­φές κάμε­ρες στο σπί­τι τους, όπου δια­μέ­νει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προη­γού­με­νο γάμο.

Από την έρευ­να που πραγ­μα­το­ποί­η­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί στο σπί­τι εντό­πι­σαν και κατέ­σχε­σαν δύο κρυ­φές κάμε­ρες, εκ των οποί­ων η μια ήταν τοπο­θε­τη­μέ­νη στο υπνο­δω­μά­τιο της 29χρονης και η άλλη στην τουα­λέ­τα του σπι­τιού. Παράλ­λη­λα κατέ­σχε­σαν τους υπο­λο­γι­στές και τους σκλη­ρούς δίσκους του 49χρονου.

Ο 49χρονος ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί αύριο στον Εισαγγελέα.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο