Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνεχίζει το αίσχος ο Αλ. Τσίπρας: «Παρασυρμένοι λαϊκοί άνθρωποι» οι ψηφοφόροι της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής!!!

Τα μακρο­βού­τια στον βούρ­κο του ψαρέ­μα­τος ψήφων της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής συνέ­χι­σε ο πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέ­ξης Τσί­πρας, προ­κα­λώ­ντας βδε­λυγ­μία στα αυτιά κάθε προ­ο­δευ­τι­κού, αρι­στε­ρού, δημοκράτη.

Μιλώ­ντας στην εκπο­μπή της Φαί­ης Σκορ­δά, στον «ΣΚΑΪ», ο Αλ. Τσί­πρας ισχυ­ρί­στη­κε ότι οι 600.000 άνθρω­ποι που ψήφι­σαν Χρυ­σή Αυγή είναι λαϊ­κοί άνθρω­ποι, εργά­τες που παρα­σύρ­θη­καν με ευθύ­νη του πολι­τι­κού συστή­μα­τος και στρά­φη­καν στους εγκλη­μα­τί­ες ναζί.

Παρα­βλέ­πο­ντας ότι στις εκλο­γές του Ιού­λη του 2019, η ναζι­στι­κή οργά­νω­ση έλα­βε 165.620 ψήφους και όχι τις… εξα­πλά­σιες που ανέ­φε­ρε ο πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτα­σε στο σημείο να λέει ότι είναι ανό­η­τοι όσοι υπο­στη­ρί­ζουν ότι αυτοί οι ψηφο­φό­ροι είναι φασίστες!

Άρα­γε τι μπο­ρεί να είναι όσοι, μετά τις δολο­φο­νί­ες, τις δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις, τη σωρεία ντο­κου­μέ­ντων με σβά­στι­κες, ναζι­στι­κές σημαί­ες, απο­κρου­στι­κές δηλώ­σεις των στε­λε­χών και των ταγ­μά­των εφό­δου για «φούρ­νους» και «σαπού­νια», επέ­λε­ξαν να ψηφί­σουν Χρυ­σή Αυγή; Παρα­συρ­μέ­νοι κατά τον Αλέ­ξη Τσί­πρα που θέλει να τους «ξανα­κερ­δί­σει» στο όνο­μα της Αρι­στε­ράς, βάζο­ντας και… ταξι­κό φερε­τζέ στην αθλιό­τη­τά του.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο