Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σύλληψη 18χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος 15χρονου

Στη σύλ­λη­ψη 18χρονου που κατη­γο­ρεί­ται για πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων και ασέλ­γεια σε βάρος 15χρονου συγ­γε­νή του, προ­χώ­ρη­σε η Διεύ­θυν­ση Δίω­ξης Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος, ενώ σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία αυτό­φω­ρης δια­δι­κα­σί­ας κακουρ­γη­μα­τι­κού χαρακτήρα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες του Αθη­ναϊ­κού – Μακε­δο­νι­κού Πρα­κτο­ρεί­ου Ειδή­σε­ων από πηγές της ΕΛΑΣ, έπει­τα από δια­δι­κτυα­κή έρευ­να ταυ­το­ποι­ή­θη­κε ο 18χρονος, ο οποί­ος δια­μοί­ρα­σε πλή­θος αρχεί­ων με υλι­κό πορ­νο­γρα­φί­ας στο οποίο εμφα­νι­ζό­ταν σε ασελ­γείς πρά­ξεις με τον 15χρονο συγ­γε­νή του, που συνέ­βη­σαν πριν από δύο χρόνια.

Κατά τη διάρ­κεια της έρευ­νας που διε­νερ­γή­θη­κε στο σπί­τι του κατη­γο­ρού­με­νου, στο κέντρο της Αθή­νας, εντο­πί­στη­καν και κατα­σχέ­θη­καν συνο­λι­κά δύο 2 κινη­τά τηλέ­φω­να, κάρ­τα SIM και κάρ­τα απο­θή­κευ­σης (micro SD). Από την επι­τό­πια έρευ­να στα ψηφια­κά πει­στή­ρια βρέ­θη­καν πλή­θος αρχεί­ων (φωτο­γρα­φί­ες και βίντεο) πορ­νο­γρα­φί­ας ανη­λί­κου, με τον οποίο είχε συγ­γε­νι­κή σχέ­ση. Αμέ­σως μετά ο 18χρονος συνελήφθη.

Ο συλ­λη­φθείς, με την δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε σε βάρος του, οδη­γή­θη­κε στον αρμό­διο εισαγ­γε­λέα και παρα­πέμ­φθη­κε σε ανακριτή.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο