Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ταυτοποιήθηκαν άλλες 11 σοροί από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής

Τους 70 έφτα­σε ο αριθ­μός των νεκρών από την φονι­κή πυρ­κα­γιά στο Μάτι Αττι­κής, που έχουν ταυ­το­ποι­η­θεί μέχρι στιγ­μής, σύμ­φω­να με την τελευ­ταία ενη­μέ­ρω­ση της Διεύ­θυν­σης Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευ­νών της Ελλη­νι­κής Αστυνομίας.

Όπως έγι­νε γνω­στό από την Πυρο­σβε­στι­κή, που έχει και την ευθύ­νη της προ­α­νά­κρι­σης για την τρα­γω­δία και συγκε­ντρώ­νει όλα τα στοι­χεία, στους 70 ταυ­το­ποι­η­μέ­νους νεκρούς προ­στί­θε­νται και οι τέσ­σε­ρις που άφη­σαν την τελευ­ταία τους πνοή στα νοσο­κο­μεία. Ένας ακό­μα άνδρας ανα­σύρ­θη­κε νεκρός από πνιγ­μό σήμε­ρα από άνδρες του Λιμε­νι­κού στην θαλάσ­σια περιο­χή Κόκ­κι­νο Λιμα­νά­κι της Ραφή­νας, τα στοι­χεία του οποί­ου δεν έχουν εξακριβωθεί.

Ο αριθ­μός των νεκρών, ανέρ­χε­ται μέχρι στιγ­μής στους 75, ενώ παρα­μέ­νουν ως αγνο­ού­με­νοι ακό­μα 14 άνθρω­ποι με βάση την υπο­βο­λή δηλώ­σε­ων από τα οικεία τους πρό­σω­πα, από την αρχή της τραγωδίας.

Οι αρχές εκτι­μούν ότι και αυτοί οι 14 είναι μετα­ξύ των νεκρών, που δεν έχουν ακό­μα ταυ­το­ποι­η­θεί, αλλά αυτό δεν μπο­ρούν να το πουν με βεβαιό­τη­τα, καθώς οι εργα­στη­ρια­κές έρευ­νες είναι σε εξέλιξη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο